22 Οκτ 2014

9.000 αιτήσεις για επίδομα θέρμανσης σε 3 ώρες - Που και πώς θα κάνετε αίτηση

- To επίδομα θέρμανσης μπορείτε να το λάβετε χωρίς γραφειοκρατία και σε 20 ημέρες
- Το επίδομα ανέρχεται σε 35 λεπτά το λίτρο και χορηγείται με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια
- Η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων
- Αίτηση μπορεί να υποβάλλει κάποιος και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών της περιοχής


Μεγάλο το ενδιαφέρον για το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης. Μέσα σε τρεις ώρες από το άνοιγμα της πύλης στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων υποβλήθηκαν 9.000 αιτήσεις.
Το επίδομα μπορείτε να πάρετε χωρίς γραφειοκρατία και σε είκοσι μέρες αν σήμερα υποβάλετε την αναγκαία αίτηση.

Οι δικαιούχοι που δεν παρήγγειλαν ακόμα πετρέλαιο μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να πάρουν το 25% του ποσού που δικαιούνται, ενώ όσοι αγόρασαν πετρέλαιο έχουν δικαίωμα να πάρουν ολόκληρο το ποσό , ανεξάρτητα αν ξαναβάλουν πετρέλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα χορηγείται με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια και ανέρχεται σε 35 λεπτά το λίτρο. Για να υποβάλετε την αίτηση θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gsis.gr.

Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά και τα στοιχεία που χρειάζεται να αναγράψετε είναι: ΑΦΜ, ονοματεπώνυμο και αριθμός προστατευόμενων τέκνων, εάν θέλετε προκαταβολή ή όχι, το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, το ονοματεπώνυμο του 1ου δικαιούχου του λογαριασμού, τον αριθμό της παροχής ρεύματος της κύριας κατοικίας, τη διεύθυνση, τα τετραγωνικά, αν η κατοικία είναι ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή έχει παραχωρηθεί δωρεάν, τον ΑΦΜ του εκμισθωτή ή του ατόμου που σας την παραχώρησε δωρεάν, την ένδειξη αν είναι πολυκατοικία και τα στοιχεία επικοινωνίας όπως αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου, το e-mail.

Επίσης, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και στο ΚΕΠ της περιοχής σας.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν ως τις 30 Μαΐου.

Η προκαταβολή και το επίδομα κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών, ενώ όσοι αγοράσουν παραπάνω από μία φορά πετρέλαιο θέρμανσης δεν θα χρειαστεί να υποβάλλουν ξανά αίτηση.

Σημειώνεται ότι η εφορία θα καλεί για έλεγχο όσους διασταυρώνει να έχουν δώσει λανθασμένα στοιχεία.



http://www.newsit.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ