30 Οκτ 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Αυτό είναι το ΤΕΛΟΣ του "Μπρούσκο"!

Οι μεγάλοι έρωτες δεν χωρίζουν ποτέ πραγματικά. Οι μεγάλες αγάπες πάνε στον παράδεισο... Με λίγα λόγια, μπορεί οι σχέσεις να περνάνε από χίλια κύματα, αλλά όταν είναι γραφτό δύο άνθρωποι να είναι μαζί, στο τέλος πάντα δικαιώνονται.

Από την Μαρία Μεταξητινού/ Περιοδικό TV24

Ετσι και στην περίπτωση του Αχιλλέα και της Μελίνας. Το πάθος τους άγριο και βαθύ, η ένωσή τους καρμική, είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο κι όσα εμπόδια κι αν συνάντησαν στο δρόμο τους, το τέλος της σειράς θα τους βρει ευτυχισμένο ζευγάρι. Το πότε δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Γιατί οι ανατροπές και τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό και καθώς το κοινό έχει αγαπήσει πολύ τους ήρωες του «Μπρούσκο», είναι πιθανόν να τους δει και του χρόνου σε ένα τρίτο κύκλο επεισοδίων. Ενα είναι σίγουρο, Αχιλλέας και Μελίνα θα μείνουν μαζί για πάντα. Ο Σήφης θα φτιάξει τη ζωή του και θα τη συνεχίσει ευτυχισμένος. Πάντα θα αγαπάει τη Μελίνα και θα είναι για εκείνη ένας καλός φίλος. Οσο για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, οι οδυνηρές αποκαλύψεις για το παρελθόν θα στοιχειώσουν ακόμη περισσότερο τις ζωές τους. Οσα θα έρθουν στο φως θα φέρουν τα πάνω-κάτω και η αλήθεια θα δικαιολογήσει τη σκληρή στάση ορισμένων αλλά και θα φανερώσει το αδίστακτο πρόσωπο εκείνων που ήταν υπεράνω υποψίας. Ο Πάτροκλος θα συμφιλιωθεί μεν με το παρελθόν, θα κάνει νέα αρχή στη ζωή του, αλλά ο χαρακτήρας του θα παραμείνει αναλλοίωτος. Οσες τιμωρίες και να του επιβληθούν για τις πράξεις του, όση επιείκεια κι αν δεχτεί για όσα πέρασε ως παιδί, η ψυχή του θα παραμείνει σκοτεινή και η κρίση του θολή. Το ίδιο και η Ευρυδίκη. Τίποτα δεν θα λυγίσει τον αδίστακτο χαρακτήρα της.

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί


πηγή http://www.athensmagazine.gr/

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ