23 Οκτ 2014

Τέλη Νοέμβρη και …βλέπουμε από τη Δούρου η συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Μπορεί καθ ΄όλη την προεκλογική περίοδο να το είχα κάνει « παντιέρα» της εκστρατείας της …

Μπορεί να διαβεβαίωνε απαντώντας σ’  όσους αμφισβητούσαν ότι αυτό είναι εφικτό , ότι έχει από τότε έτοιμη και ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση


Μπορεί να δεσμεύτηκε – και μετεκλογικά- ότι θα ήταν  αν όχι η πρώτη αλλά από τις πρώτες πράξεις της , όταν θα αναλάμβανε και επίσημα τη Διοίκηση της Περιφέρειας

Μπορεί  να έσπευσε να στείλει επιστολή στους Δημάρχους, με την οποία τους ανακοίνωσε ότι « καταργεί» τον υπάρχοντα Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης των Απορριμμάτων πριν δε  καν συγκροτηθούν σε σώμα τα διοικητικά συμβούλια της ΠΕΔΑ και του ΕΔΣΝΑ…

…Στο  Περιφερειακό Συμβούλιο , το μόνο καθ’΄ύλην όργανο που μπορεί να λάβει τη σχετική απόφαση, όχι μόνο δεν το έχει φέρει αλλά και ανακοίνωσε ότι θα γίνει  τέλη Νοεμβρίου (!), κάτι φυσικά δεν αποκλείει και νέα μετάθεσή του .

Κι αυτό την στιγμή ,που οι μέχρι τώρα συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου , απασχολούνται κυρίως με στενής « υπηρεσιακής» υφής θέματα .

Παρεμβαίνοντας  για το θέμα , σε πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου , ο τέως περιφερειάρχης  Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ζήτησε τη διεξαγωγή  άμεσα διεξοδικής συζήτησης .

Ο κ. Σγουρός επεσήμανε ότι μετά την «αποκαλυπτική» επιστολή της κυρίας Δούρου προς τους Δημάρχους της Αττικής το πολύ αυτό σοβαρό ζήτημα θα πρέπει να τεθεί άμεσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να πάρουν όλοι θέση. Δεν μπορεί να γίνει διάλογος δια αλληλογραφίας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιδίως η διοίκηση της Περιφέρειας, υπογράμμισε,  θα πρέπει να παρουσιάσει αναλυτικά το σχέδιό της για το σήμερα και το αύριο της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, καθώς στην επιστολή υπάρχουν πολλά κενά και προκαλούνται τεράστια ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν.


http://newsta.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ