24 Οκτ 2014

Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων καταστημάτων στο Μικρολίμανο

Την ανησυχία επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο Μικρολίμανο προκάλεσε απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για κατεφαδίσεις κτισμάτων.


Όπως αναφέρεται σε σχετική προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη επιχείρησης που θα αναλάβει το έργο: «προβλέπεται η κατεδάφιση τελεσίδικων αυθαιρέτων κτισμάτων-κατασκευών πάσης φύσεως καθώς και αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου εντός Αιγιαλού-Παραλίας των αναφερομένων στα πρωτόκολλα της Κτηματικής Υπηρεσίας Πειραιά αυθαιρέτων κατασκευών. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα αυτά, όλα τα κτίσματα είναι "… αυθαίρετα κτίσματα κατασκευασμένα σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο στη ζώνη αιγιαλού και παραλίας του Δήμου Πειραιά».

Αντιπροσωπεία των καταστηματαρχών είχε συνάντηση την Δευτέρα με τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τους αντιδημάρχους στους οποίους εξέφρασε τις απόψεις επί του θέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μώραλης εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα, αλλά παράλληλα δεν θα πρέπει να πληγεί και η οικονομία της περιοχής. Πηγές της δημοτικής αρχής σημείωναν ότι ο δήμαρχος παρακολουθεί στενά το θέμα και αναζητά μια βιώσιμη λύση στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά θα συνεχίσει τις επαφές του για το ζήτημα αυτό τόσο με τους επιχειρηματίες όσο και με εκπροσώπους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Το Μικρολίμανο έχει αρκετές επιχειρήσεις εστίασης οι οποίες αποτελούν πόλο έλξης για έλληνες αλλά και για ξένους που επισκέπτονται την Ελλάδα. 



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ