17 Οκτ 2014

Συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου

Στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Φάνης Χριστοδούλου.



Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας των Πανιώνιου και Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν μέλος της Εθνικής μας ομάδας που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ του 1987, συνελήφθη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκδοθεί σε βάρος του απόφαση προσωποκράτησης, έπειτα από τη δικαστική προσφυγή εναντίον του, από πρώην εργαζόμενο στις επιχειρήσεις του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας στην Πάρο, όπου διαμένει μόνιμα, και ο αντίδικος του, υπήκοος Αλβανίας, είχε πάθει ηλεκτροπληξία.

Ο τελευταίος προσέφυγε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του, ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ, την οποία δεν αποδέχτηκε και τελικά, ενώ πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση ύψους περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.

«Δεν έχω λεφτά για την αποζημίωση, κλείστε με φυλακή»

Αποτέλεσμα τούτου ήταν ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας να κρατηθεί για δύο ώρες στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου, πριν οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Φάνης Χριστοδούλου φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει να δώσει τα χρήματα της αποζημίωσης, επισημαίνοντας ότι είναι διατεθειμένος να πάει ακόμη και στη φυλακή.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης 

http://www.zougla.gr/

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ