31 Οκτ 2014

Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά με τους οι δήμαρχους Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκαιας, Κορυδαλλού και Περάματος για τον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα των πλημμυρών, πραγματοποιείται την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. σύσκεψη με θέμα:


«Αποτίμηση των ζημιών και των αιτιών των τελευταίων πλημμυρών. Σχεδιασμός μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας».

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί οι δήμαρχοι Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκαιας-Ρέντη, Κορυδαλλού και Περάματος, εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ και του ΟΛΠ, ενώ θα μετέχουν και στελέχη των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (6ος όροφος) – Ακτή Ποσειδώνος 14-16, Πειραιάς.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ