22 Οκτ 2014

Ο Ν. Οικονομάκης για τον Β.Πεταλά και τον ΔΑΣ



Θα ήθελα να αναφερθώ στο άρθρο του keratsinivoice για τον ΔΑΣ. Όσο αφορά τον προπονητή Βαγγέλη Πεταλά έχω ιδία γνώμη ξέρω το ήθος του και την ποιότητα του
χαρακτήρα του.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι θύμα κάποιων που πιστεύουν ότι ο ΔΑΣ είναι τσιφλίκι τους και μπορεί να κάνουν με οποιοδήποτε τρόπο κουμάντο στο σύλλογο. Ακολουθούν το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»  το πετυχήμενο πείραμα τους (στο τμήμα του ταε-κβο-ντο) να ξεσηκώσουν τους γονείς πίστευαν ότι ίδια συνταγή θα πετύχει πάλι. 

Δυστυχώς όμως αυτή την περίοδο ήταν διαφορετικά τα πράγματα και δεν πέτυχε ,τα ανθρωπάκια αυτά θα πάνε (πιστεύω)εκεί που τους αξίζει, άλλωστε καιρός ήταν, να καθαρίσει η κόπρος ..... Αυγείου τους πήρα (έστω και αργά ) χαμπάρι. Καλό θα είναι να δούμε κάτι διαφορετικό. Μετά την απώλεια του αξιομακάριστου επί σειρά ετών προέδρου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ,να γίνουν οι αλλαγές αυτές.


Στην ιστορία του αθλητισμού δεν έχει καταγραφτεί παρόμοιο γεγονός ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!!!Αυτοί που ξεσήκωσαν τα παιδιά να σηκωθούν και να εξαφανιστούν από την κοινωνία της Δραπετσώνας. ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!Οι γνωστοί άγνωστοι τι κατάφεραν; Να εκθέσουν τον αξιόλογο και εντιμότατο προπονητή τον οποίον εξέθεσαν τους πίστεψε βάζοντας τον μπροστάρη , ως βιτρίνα, και τη ομάδα να την ζημιώσουν. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ!!! 

Ομαδούλα των πέντε ατόμων μετρώντας σας (με ανοιχτή την παλάμη).
Οι διοικούντες των ΔΑΣ μετά την κάθαρση και την απομάκρυνση των ανίκανων του αθλητισμού και ικανούς σε άλλα πράγματα θα δει ποιο ψύχραιμα το θέμα του προπονητή και θα αποκαταστήσει τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΤΑΛΑ στη θέση που του αξίζει.




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ