24 Οκτ 2014

Ρένα Δούρου: Εγκρίνει κονδύλια για έργα που κατήγγειλε προεκλογικά

Πράσινο φως σε έργα, για τα οποία προεκλογικώς είχε ξιφουλκήσει σε υψηλούς τόνους με τον Γιάννη Σγουρό για την επιλογή
του να τα προωθήσει, έδωσε χθες η παράταξη της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου. Στο πλαίσιο του νέου προϋπολογισμού που ενέκρινε περιλαμβάνονται κονδύλια για έργα όπως το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων στο Γραμματικό ή για γήπεδα ποδοσφαιρικών ομάδων.
Το επιχείρημα της κυρίας Δούρου ήταν πως μεσολάβησε μικρό χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν σε ριζική αναμόρφωση του προσχεδίου που είχε ετοιμάσει η προηγούμενη περιφερειακή Αρχή. «Επιλέξαμε να αναμορφώσουμε, μέσα σε πολύ στενό χρονικό πλαίσιο, τις βασικές κατευθύνσεις του προϋπολογισμού. Επιλέξαμε να αφαιρέσουμε ό,τι μπορούσε να αφαιρεθεί, ό,τι δεν αφορούσε σύμβαση ή προγραμματική σύμβαση» ανέφερε η κυρία Δούρου, χαρακτηρίζοντας μεταβατικό τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Ωστόσο, μεταξύ των στοιχείων που αναμορφώθηκαν δεν ήταν, για παράδειγμα, ο κωδικός χρηματοδότησης του χώρου στο Γραμματικό. «Το γεγονός ότι υφίστανται κωδικοί δεν σημαίνει και ότι θα εκτελεστούν» υπήρξε η αναφορά της περιφερειάρχου προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κατευνάσει και αντιδράσεις που είχαν καταγραφεί ακόμη και από στελέχη της παράταξής της. Ειδικά για το Γραμματικό και τη διαχείριση απορριμμάτων είπε πως θα γίνει σοβαρή συζήτηση, καθώς το μοντέλο του υφιστάμενου περιφερειακού σχεδιασμού είναι παρωχημένο.
«Δεν είχατε το σθένος να βγάλετε ούτε ένα από τα έργα που καταγγέλλατε προεκλογικά ως παράνομα, ούτε ένα από τα έργα που λέγατε πως είναι άχρηστα» τόνισε ο κ. Σγουρός. «Θα περίμενε κανείς έστω μια τυπική συγγνώμη για την τόση προεκλογική λάσπη που δεχθήκαμε για το έργο στο ΧΥΤΑ Γραμματικού μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας» σχολίασε επίσης.

http://www.tanea.gr/

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ