30 Οκτ 2014

Ένα εκατ. ευρώ για… πάρκινγκ και συντήρηση

Το 2013 το Ελεγκτικό Συνέδριο απέρριψε την πώληση  των δύο αεροσκαφών Airbus Α340 γιατί είχε θεωρήσει μικρό το τίμημα των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο το κόστος διακράτησης των συγκεκριμένων αεροσκαφών κοστίζει ακριβά στο ελληνικό Δημόσιο. Χθες αποφασίστηκε να δοθούν επιπλέον 220.000 ευρώ για τη συντήρηση των δύο αεροσκαφών.
Μέχρι στιγμής, περιμένοντας αγοραστή, το ελληνικό Δημόσιο έχει καταβάλει πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε έξοδα… πάρκινγκ και συντήρησης για το αξιόπλοο των αεροσκαφών μόνο στη διάρκεια των τελευταίων 16 μηνών.
Σημειώνεται ότι η παλαιότητα των αεροσκαφών της πρώην κρατικής Ολυμπιακής Αεροπορίας είναι τέτοια, ώστε η εταιρεία που ήθελε να τα αγοράσει σκόπευε να αξιοποιήσει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη όχι για να προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς αλλά για… ανταλλακτικά.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ