22 Οκτ 2014

Μητσοτάκης κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ για τις απολύσεις στο Δήμο Κερατσινίου: Ζητούν να παρανομήσω

Τα μένεα κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη και ΚΚΕ Διαμάντως Μανωλάκου αλλά και του δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, έπνεε μετά τη χθεσινή στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, συνάντησή τους ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κι αυτό γιατί οι τρεις βουλευτές και ο δήμαρχος ζήτησαν να «παγώσουν» τουλάχιστον για δύο με τρεις μήνες οι απολύσεις 27 εργαζομένων στο δήμο που, όπως αναφέρει πόρισμα του ΑΣΕΠ μονιμοποιήθηκαν παράνομα με το Π.Δ. Παυλόπουλου και, κατά συνέπεια, θα πρέπει να απολυθούν. Μάλιστα, ο κ. Βρεττάκος πρότεινε στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, για να καλυφθεί το θέμα.

Τι απάντησε ο υπουργός: «Δεν επεμβαίνω σε όσα πράττει το ΑΣΕΠ. Πρέπει να λύσουμε τους λογαριασμούς με το παρελθόν», ενώ πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης πρόσθεταν, «καρφώνοντας» βουλευτές και δήμαρχο: «Κανείς δεν αμφισβήτησε το γεγονός ότι πρόκειται για παράνομη μετατροπή των επίμαχων συμβάσεων. Ωστόσο, ζήτησαν να μην απολυθούν οι υπάλληλοι».



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ