14 Νοε 2014

Άνοιξε για αλλαγές το Ε9 στο Taxisnet

Μπαίνοντας με τους κωδικούς του στην ηλεκτρονική πύλη www.gsis.gr και επιλέγοντας την υποβολή δηλώσεως Ε9, ο φορολογούμενος βρίσκει στις διαθέσιμες ενέργειες στα αριστερά του την επιλογή για δημιουργία τροποποιητικής δήλωσης

Διαθέσιμη στο κοινό είναι πλέον στο Taxisnet η δυνατότητα αλλαγής στοιχείων του Ε9 βάσει των οποίων εκδόθηκε ο ΕΝΦΙΑ του 2014.



Συγκεκριμένα, μπαίνοντας με τους κωδικούς του στην ηλεκτρονική πύλη www.gsis.gr και επιλέγοντας την υποβολή δηλώσεως Ε9, ο φορολογούμενος βρίσκει στις διαθέσιμες ενέργειες στα αριστερά του την επιλογή για δημιουργία τροποποιητικής δήλωσης.

Όπως αναγράφεται στην αρχική σελίδα του Taxisnet, επίσης από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έγινε ανακοίνωση για την έναρξη των εφαρμογών:

«Άνοιγμα» Εφαρμογών Ο.Π.Σ. Περιουσιολογίου (Δ.ΗΛΕ.Δ / Γ.Γ.Δ.Ε.)

•Τροποποιητικών Δηλώσεων Εν.Φ.Ι.Α. έτους 2014 και Αρχικών Δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 έτους 2014 για φυσικά και νομικά πρόσωπα.

•Αρχικών Δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 ετών 2011 έως και 2013 για φυσικά και νομικά πρόσωπα.

•Αρχικών και Τροποποιητικών Δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 έτους 2010 για φυσικά πρόσωπα.


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ