26 Νοε 2014

Χαμός: γύρισαν ριάλτι με… γυμνούς στη Νίσυρο!

Γυμνά κορμιά πλημμύρισαν τις παραδεισένιες ακρογιαλιές μιας (ακατοίκητης) βραχονησίδας στο Αιγαίο πέλαγος το περασμένο καλοκαίρι. Δεν φαίνεται πως ήταν όμως συνηθισμένες παρέες γυμνιστών που αναζητούσαν την απόλαυση κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο και μέσα στα σμαραγδένια νερά, αλλά οι άνθρωποι που αναζητούσαν το άλλο τους μισό πρωταγωνιστώντας σε ξένο reality, το οποίο φέρεται ότι γυρίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, πιθανότατα σε νησάκι των Δωδεκανήσων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα είναι πιθανό να έγιναν σε μία από τις δύο παρθένες παραλίες του νησιού Γυαλί, που ανήκει το μισό σε εταιρία εξόρυξης και το άλλο μισό υπάγεται διοικητικά στη Νίσυρο. Εκεί ίσως έδωσαν ραντεβού νεαροί και νεαρές με καλλίγραμμα κορμιά, που ξεγύμνωσαν την... ψυχή τους (και όχι μόνο), αναζητώντας το ιδανικό ταίρι για τις ανάγκες του τολμηρού reality «Ο Αδάμ ψάχνει για την Εύα»! Μαζί τους ήταν τα μέλη του φινλανδικού και δανέζικου τηλεοπτικού καναλιού που «σημάδευαν» καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου με τις κάμερές τους τους πρωταγωνιστές.

«Είχαν έρθει από το Βορρά»

«Το καλοκαίρι είχε έρθει ένα τηλεοπτικό συνεργείο, τα μέλη του οποίου μας είχαν πει ότι ήταν από τον Βορρά. Θα γύριζαν ένα reality, αλλά δεν φανταστήκαμε ότι θα ήταν εντελώς γυμνοί. Βλέπαμε κάποιους να τρέχουν στην παραλία γυμνοί, αλλά νομίσαμε ότι απλώς κάνουν μπάνιο» περιέγραψε στην «Espresso» ένας από τους εργαζομένους που πηγαινοέρχονται καθημερινά στο Γυαλί, μια και το νησάκι είναι ακατοίκητο.
Η παραγωγή ωστόσο δεν αποκαλύπτει το μέρος όπου έγιναν τα γυρίσματα, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για γυρίσματα «κάπου μεταξύ της Λήμνου και των τουρκικών παραλίων». Η μετάδοση του reality «Ο Αδάμ ψάχνει για την Εύα» πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα στο κανάλι VH1 και αναμένεται να κάνει θραύση από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπως άλλωστε έγινε και με την πρώτη εκδοχή του, που γυρίστηκε σε ένα εξωτικό νησί στον Παναμά και προβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Το show με απλά λόγια

Το promo του παιχνιδιού αναφέρει πως πρόκειται για την «αναζήτηση του έρωτα με τον πιο αγνό τρόπο». Ενας παίκτης προσεγγίζει ένα έρημο νησί με σχεδία. Πλησιάζοντας στη στεριά, μένει εντελώς γυμνός. Επειτα από λίγη ώρα εμφανίζεται ακόμη ένας παίκτης και το παιχνίδι αρχίζει, καθώς καλούνται να περάσουν την πρώτη νύχτα φτιάχνοντας κατάλυμα. Την επόμενη ημέρα άλλοι παίκτες προσεγγίζουν τη στεριά και το ζητούμενο είναι ο... Αδάμ να βρει την Εύα του! Το reality δεν περιέχει σεξ, αλλά τα πλάνα είναι τολμηρά!

Γιούλη Σταρίδα


http://www.espressonews.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ