24 Νοε 2014

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - νεκρός παλαίμαχος του Ολυμπιακού

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, του Ολυμπιακού... του Κιλκισιακού, του Πανσερραϊκού και του Απόλλωνα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Ο Μολακίδης ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από την μάχη με τον καρκίνο και η κηδεία του έγινε σήμερα στη γενέτειρά του, το Βαλτοτόπι Σερρών.



Γεννήθηκε στις 29/8/1963 στο Βαλτοτόπι, απ` την ομάδα του οποίου, τον Αστέρα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Κιλκισιακού, που αγωνίζονταν τότε στη Β` Εθνική, καθώς και του Πανσεραϊκού, απ` τον οποίο μεταπήδησε στον Ολυμπιακό την εποχή του Κοσκωτά ως «ο νέος Σαργκάνης».

Η καριέρα του απογειώθηκε όταν φόρεσε τη φανέλα με το Νο 1 της εθνικής Ελπίδων, που την αποτελούσε μια πραγματικά ταλαντούχα φουρνιά, αυτήν του 1988, που έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εκείνης της χρονιάς. Ο Μολακίδης ήταν σταθερά εκ των διακριθέντων, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την Ολλανδία (5-0 νίκη της Ελλάδας) αλλά και τον πρώτο τελικό με τη Γαλλία (0-0) στο Καραϊσκάκη .

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 1991 όταν και αποδεσμεύτηκε, για να συνεχίσει στον Απόλλωνα Αθηνών και στη συνέχεια να επιστρέψει στον Κιλκισιακό για να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αργότερα ακολούθησε την προπονητική, αναλαμβάνοντας πόστο σε κλιμάκια των εθνικών μας ομάδων, όπως αυτό του προπονητή της εθνικής Παίδων! Προηγούμενα είχε προπονήσει διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων και την ΑΕ Πολυκάστρου.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ