19 Δεκ 2014

Βόμβα Λαζόπουλου και επιβεβαίωση Χαϊκάλη – «Μου προσέφεραν 2-3 εκατ. για να ψηφίσω Πρόεδρο»

Τάραξε τα νερά της πολιτικής επικαιρότητας η αποκάλυψη που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Παύλο Χαϊκάλη, την οποία επιβεβαίωσε
αργότερα ο ίδιος, με τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο Λάκης Λαζόπουλος, έπειτα από ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη, είπε ότι έχει δει προσπάθεια χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, υπάρχουν στοιχεία, τα οποία έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα και θα βγουν στο φως της δημοσιότητας κάποια στιγμή.
Την παρέμβασή του αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει στη συνέχεια ο ίδιος ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή:
«Με προσέγγυσε άνθρωπος όχι γνωστός στο ευρύ κοινό αλλά γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο. Μου προσέφερε στην αρχή 700.000 ευρώ ως προκαταβολή, τη ρύθμιση του δανείου μου στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστική εταιρία. Όλο το ποσό ήταν από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ», αποκάλυψε και συνέχισε:
«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί. Όλα τα στοιχεία είναι στον εισαγγελέα».




Τι λέει ο Σκουρλέτης για την βόμβα που έριξαν Λαζόπουλος και Χαϊκάλης
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε την απoκάλυψη του Λάκη Λαζόπουλου για την απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
"Όσα ακούσαμε πριν από τον κ. Λαζόπουλο και επιβεβαιωθήκαμε από τον κ. Χαϊκάλη προσδίδουν μια δραματική τροπή σε αυτή την υπόθεση των πιέσεων που τελικά δεν είναι απλώς πιέσεις. Είναι απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για να επηρεαστούν στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θυμόσαστε όταν είχαμε αναφερθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσιεύματα του Τύπου που είχαμε γενικά μιλήσει γύρω από το θέμα, τότε είχαμε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζουμε την πολιτική ζωή" σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης.
"Σήμερα αποκαλύπτεται απ΄ ότι φάινεται με έναν σαφή τρόπο ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού με σκοπό την αποστασία" συμπλήρωσε.    


Χρυσοβελώνη: Αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες Χαϊκάλη έχουμε κατάλυση της δημοκρατίας
Για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος σε περίπτωση που οι καταγγελίεςΧαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας επιβεβαιωθούν κάνει λόγο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Με δήλωσή της στο enikos.gr, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει πως δεν υπήρξε ενημέρωση από τον βουλευτή για το περιστατικό και επισημαίνει πως περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Καμμένος
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος, σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στις 13:00, (Χαροκόπου 2 και Λεωφ. Συγγρού 196).
http://www.enikos.gr/


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ