22 Δεκ 2014

Ζητιάνος έδωσε τα χρήματά του σε 22χρονη για να γυρίσει με ασφάλεια σπίτι της

Μια γυναίκα στη Βρετανία αποφάσισε να περάσει ένα 24ωρο ζώντας στο δρόμο, θέλοντας να κατανοήσει πως είναι να ζεις στο
δρόμο, μετά την απίστευτη πράξη ενός άστεγου να τις παραχωρήσει τις 3 λίρες, που είχε συγκεντρώσει, για να επιστρέψει στο σπίτι της με ασφάλεια.

  Η 22χρονη, που φαίνεται να είχε χάσει τη πιστωτική της κάρτα σε μια έξοδό της στο Λάνγκασαϊρ και κατά την επιστροφή της στο σπίτι ανακάλυψε ότι δεν είχε χρήματα για να πλήρωσε το ταξί που θα τη μετέφερε σπίτι, τότε ένας άστεγος έκανε αυτό που θα έκανα λίγοι άνθρωποι, ακόμη και εκείνοι που βρίσκονται σε διαφορετική μοίρα από από αυτόν, αφού τις προσέφερε τα λιγοστά χρήματα που είχε συγκεντρώσει ώστε να φτάσει στο σπίτι της με ασφάλεια.
Η φοιτήτρια μετά το περιστατικό αποφάσισε να αναζητήσει τον Ρόμπ, τον άστεγο άνδρα, για να μπορέσει να του ξεπληρώσει, με κάποιο τρόπο, το καλό που της είχε κάνει και κατάφερε να τον εντοπίσει τέσσερις μέρες αργότερα.

  Επειδή, η κίνησή του άγνωστου άνδρα συγκίνησε την κοπέλα που θέλησε να ανταποδώσει έμπρακτα τη χάρη, για αυτό δεν αρκέστηκε στο να του επιστρέψει το χρηματικό ποσό, αλλά αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό και να περάσει ένα 24ωρο στο δρόμο προκειμένου να δηλώσει τη στήριξή της σε όλους τους άστεγους που είναι αναγκασμένοι να περνούν τη ζωή τους στο δρόμο. Μάλιστα, η κοπέλα αποφάσισε να οργανώσει εκστρατεία μέσω της οποίας θα συγκεντρώσει χρήματα που θα τα διαθέσει στον προσωπικό της ήρωα.
 
Πάντως, η ιστορία αποτελεί μια αφορμή για να αφυπνιστεί η κοινή γνώμη για το θέμα των αστέγων και την αντιμετώπιση από την εκάστοτε κοινωνία.
Πηγή: DailyMail



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ