22 Δεκ 2014

Συνεδριάζει η Επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής για τα 5.000 ευρώ που έδωσε ο Χαϊκάλης...Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης

Αντιμέτωπος με την επιβολή προστίμου και με ποινή φυλάκισης βρίσκεται ο Παύλος Χαϊκάλης μετά τις δηλώσεις του ότι έδωσε πριν από έναν χρόνο 5.000 ευρώ στον Γιώργο Αποστολόπουλο για να παίξει στο Χρηματιστήριο.


Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής Γιώργος Καλαντζής αναμένεται να συγκαλέσει εντός της εβδομάδας, πιθανότατα και αύριο, την επιτροπή προκειμένου να εξετάσει το θέμα του κ. Χαϊκάλη, για να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο έχουν δηλωθεί αυτά τα 5.000 ευρώ που ο κ. Χαϊκάλης υποστηρίζει ότι έδωσε στον κ. Αποστολόπουλο.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι από το 2003 απαγορεύεται στους βουλευτές να παίζουν στο Χρηματιστήριο και έτσι ο κ. Χαϊκάλης κινδυνεύει τώρα με επιβολή προστίμου ύψους μέχρι και 10.000 ευρώ, αλλά και ποινή φυλάκισης έως και δύο χρόνια.

Πηγή




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ