22 Δεκ 2014

Δεν... μπόρεσε ο Σαμαράς να καταθέσει μήνυση κατά Χαϊκάλη

"Πόρτα" έφαγε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το ΔΣΑ, λόγω της αποχής των δικηγόρων,   όταν ο συνήγορος του Πέτρος Μαχάς, ζήσε άδεια για να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη και κατά παντώς υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση.


Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή του ΔΣΑ απέρριψε το αίτημα του πρωθυπουργού λόγω της αποχής καθώς όπως επισημάνθηκε στον δικηγόρο Πέτρο Μαχά  "άδειες διδονται μόνο σε περιπτώσεις παραγραφής αδικημάτων αλλά εν προκειμένω τέτοιο θέμα δεν υφίσταται". Ο δικηγόρος επισημάνε ακόμα πως "ο πρωθυπουργός δεν επιθυμεί προνομιακή μεταχείριση αλλά θα περιμένει όπως όλοι οι έλληνες πολίτες" και για το λόγο αυτό απέσυρε το αίτημα του πριν κριθεί από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή του ΔΣΑ.


http://www.news.gr

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ