13 Δεκ 2014

Καταγγελία Αναγνώστη: Οι απατεώνες της κινητής τηλεφωνίας . . .

Προς όλους τους συνδρομητές τις συγκεκριμένης κινητής τηλεφωνίας να προσέχουν τους λογαριασμούς τους γιατί χρεώνονται από άπατη ποσά κλεψιάς που κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία βάζοντας < δήθεν > ανύπαρκτες εταιρείες να στέλνουν μηνύματα στο κινητό μετά χρεώνουν το νούμερο του κινητού σας ανάλογα.
Τα ποσά αυτά πιστοποιούνται στο λογαριασμό και χρεώνονται από την < εταιρεία απατεώνων > οπότε εάν δεν πληρωθούν κόβεται η σύνδεση.

Ερώτηση προς < την εταιρεία απατεώνων > της κινητής τηλεφωνίας έχει δικαίωμα να χρεώνει τα μηνύματα που λαμβάνει ο καθένας από εμάς ;

Να εισπράττει χρήματα <η εταιρεία απατεώνων > για λογαριασμό άλλο ( δήθεν εταιρειών ) εάν δεν έχει ενημέρωση τον πελάτη :

Η κομπίνα < των απατεώνων > της κινητής τηλεφωνίας με τα πένταψηφία νούμερα να στέλνουν μηνύματα στους πελάτες και να χρεώνουν με ποσά ανάλογα πρέπει να σταματήσει, πρέπει να παρέμβει το κράτος και να επιβάλει βαριά πρόστιμα στη εταιρεία < απατεώνων >για την κομπίνα με τα πενταψηφια μηνύματα που αποστέλλονται και χρεώνονται οι καταναλωτές.

Το μήνυμα αυτό να διαδοθεί σε όλους τους καταναλωτές


Αναγνώστης
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ