22 Δεκ 2014

Ποιον πολύ γνωστό δημοσιογράφο διέγραψε η ΕΣΗΕΑ; Ποιος είναι ο λόγος;

Την ποινή της διαγραφής από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ για 7 μήνες επέβαλε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο (ψήφοι 3-2) στο δημοσιογράφο Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τη συμμετοχή του στη διαφημιστική καμπάνια του γαλακτομικού προϊόντος «Activia» της εταιρείας Danone. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας.


Στην απολογία του στο Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, σύμφωνα με το zappit, είπε:

 «…Αν γνώριζα την έκταση που θα ελάμβανε όλη αυτή η ιστορία, δεν θα είχα κάνει αυτήν την καμπάνια ενημέρωσης κι εξηγώ ότι επειδή είχα λάβει υπόψη μου τον Κώδικα Δεοντολογίας που ανέφερε πολύ συγκεκριμένα πράγματα που αφορούσαν στην εικόνα μου και στην φωνή μου, ζήτησα επισταμένως να μην αναφέρομαι σε κάποιο εμπορικό προϊόν, ούτε να φαίνομαι στην ίδια εικόνα με αυτό, κάτι που έγινε αποδεκτό». 

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ