22 Δεκ 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με μελωδίες Συμφωνικής Μουσικής πραγματοποιήθηκε χθες στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.

Οι Πειραιώτες πέρασαν μια όμορφη βραδιά με τη Συμφωνική Ορχήστρα (''Ολυμπιακή Συμφωνιέτα’’) του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά να ερμηνεύει έργα των Bach, Tchaikovsky, J. Strauss, J. Brahms, D. Shostakovich, Σκαλκώτα και άλλων συνθετών, μεταφέροντάς τους σε πόλεις υψηλής μουσικής αισθητικής όπως η Βιέννη και το Παρίσι.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης δήλωσε: "Είναι μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την οποία αγκάλιασαν οι Πειραιώτες. Είναι όμορφο να βλέπεις έξω από το Δημοτικό Θέατρο να χορεύει ο κόσμος βαλς, να διασκεδάζει με ένα τρόπο διαφορετικό που σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Στόχος μας είναι το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά να ξαναζήσει την αίγλη που γνώρισε από αρχής ιδρύσεώς του σε επίπεδο καλλιτεχνικό, μουσικό και πολιτιστικό. Σχεδιάζουμε δράσεις με στόχο τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου μουσικής γνώσης με την πολύπλευρη μόρφωση και ανάπτυξη των νέων μουσικών".



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ