31 Ιαν 2014

Έκανε την έκπληξη ο Τσίπρας στον Δήμο της Αθήνας! Ποιος είναι αυτός που κατεβαίνει για υποψήφιος Δήμαρχος...

Ο Γαβριήλ  Σακελλαρίδης που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας για τον Δήμο της Αθήνας αποτελεί μέχρι στιγμής την έκπληξη!

1,2 δισ. άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα

Το Facebook ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2013, γνωστοποιώντας ότι περίπου 1,23 δισ. άνθρωποι παγκοσμίως επισκέπτονται τον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης κάθε μήνα.

Γνωρίζατε ότι η εταιρεία Apple ελέγχει την κάθε σας κίνηση μέσω των συσκευών νέας γενιάς iPhone; Δείτε πώς ο «Μεγάλος Αδελφός» είναι παντού…

Σε συνδυασμό με τον νέο επεξεργαστή υπερσύγχρονης τεχνολογίας και ταχύτητας A7, τα νέα iPhone διαθέτουν έναν νέο «συμπληρωματικό επεξεργαστή ανίχνευσης της κίνησης» τύπου M7.

Νέα βόμβα από το ΣτΕ!

Πονοκέφαλο στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προκαλεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίνεται αντισυνταγματική η φορολόγηση των επιδομάτων δημιουργίας και ενημέρωσης βιβλιοθήκης και συμμετοχής σε συνέδρια,

Κατάσχεση κατεψυγμένων αλιευμάτων σε επιχείρηση στην Δραπετσώνα

Οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, συνεχίζοντας τους αιφνιδιαστικούς και στοχευμένους ελέγχους, σε ψυκτική αποθήκη κατεψυγμένων προϊόντων στη Δραπετσώνα, εντόπισαν και κατέσχεσαν κατεψυγμένα αλιεύματα συνολικού βάρους 158 κιλών.

Πρόγραμμα τένις από τον Δήμο Νικαίας

Ξεκινούν τα προγράμματα αντισφαίρισης (τέννις) της Διεύθυνσης Αθλητισμού τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωινές ώρες.

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, παρατείνεται έως και τις 6 Φεβρουαρίου 2014, η λειτουργία της έκθεσης για τη ναυτιλία, στο νεοκλασικό κτήριο της οδού Κανθάρου, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας σχολείων και δημοτών που παρουσίασε.

Αστυνομικές ταυτότητες τέλος μέχρι τον Μάρτιο

Μόνο σε απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις θα εκδίδονται δελτία ταυτότητας, μέχρι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να προμηθευτεί τις νέες παρτίδες του ειδικού χαρτιού και των αυτοκόλλητων ταινιών τα οποία τελείωσαν.

Η Αθήνα γέμισε «ροζ» studio..Η πορνοφοροδιαφυγή και το tragfiking έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ..Ενδιαφέρεται κανείς?

Πώς μια λέξη που προσδιόριζε άλλοτε τους χώρους μελέτης και περισυλλογής (μελετητήρια) των αριστοτελιστών θεολόγων και φιλοσόφων του Μεσαίωνα κατέληξε συνώνυμη των εξευγενισμένης μορφής οίκων ανοχής που κοσμούν κατά δεκάδες τους κεντρικούς δρόμους και περιοχές της Αθήνας;

Κοιμάστε με το κινητό ανοιχτό το βράδυ;Δείτε γιατί δεν πρέπει να το κάνετε;

Απαγορευτική η χρήση του κινητού μετά τις 9 το βράδυ εάν θέλουμε να προστατεύσουμε την υγεία μας, επισημαίνει νέα αμερικανική μελέτη.Ερευνητές από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν προειδοποιούν ότι η χρήση του κινητού το βράδυ, εκτός ωραρίου εργασίας, προκαλεί έντονο στρες, μας στερεί ενέργεια κ προκαλεί αϋπνία. Πρόκειται γι ένα «εργασιακό hangover» που μας αποτρέπει να αποδώσουμε την επόμενη μέρα.

7 προσλήψεις στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-

Αντιφασιστική συγκέντρωση το απόγευμα στο Κερατσίνι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την επανεμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, διοργανώνουν στις 18:00, στην οδό Π. Τσαλδάρη.

Να γιατί δεν πρέπει να ανεβάζουμε τις φωτογραφίες των παιδιών μας στα social media

Πολλοί γονείς αναρτούν συχνά οικογενειακές φωτογραφίες και ιδιαίτερα φωτογραφίες των παιδιών τους. Είναι όμως σωστό;

30 Ιαν 2014

Νεράτζης προς Κωνσταντοπούλου: Υπάρχει ειδική θέση για τις καταγγελίες σου, στα σκουπίδια

Ακόμα ένας καβγάς του Τάσου Νεράτζη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου παρακολούθησαν σήμερα τα μέλη της επιτροπής Θεσμών της Βουλής.
Αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Νεράντζης ζήτησε να κλείσει τη συνεδρίαση πριν από την έναρξη της ΚΟ της ΝΔ.

Νεκρή Ζώνη τα Μανιάτικα Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι

Είναι τουλάχιστον λυπηρό να βλέπεις ότι θέλεις να πας μπροστά για να ζήσεις και κάποιοι σου κλείνουν το οξυγόνο και περιμένουν να πεθάνεις.

Αποδοκίμασαν τον Αρβανιτόπουλο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Την Κυριακή,λίγο πριν τις 8 το Βράδυ η Μητρόπολη Πειραιώς διοργάνωσε συζήτηση για το πώς θα αντιμετώπιζαν την κρίση οι Άγιοι Πατέρες.  Μίλησαν ο Μητροπολίτης Πειραιώς ένας Πανεπιστημιακός και ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέος ιός ΣΑΡΩΝΕΙ υπολογιστές - Τι πρέπει να ξέρετε...

Υπάρχουν πολλών ειδών ιοί που "καραδωκούν" στο διαδίκτυο, με ορισμένους από αυτούς να δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους χρήστες-θύματα, αφού η αντιμετώπισήτους να καθίσταται δύσκολη ή και ανέφικτη.

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης

Συνελήφθη για χρέη 4 εκατ. ευρώ ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης

Ακούστε τι είπε ο Β. Μιχαλολιάκος στον ALPHA 989 για την ανακοίνωση της Θύρας 7

Στην εκπομπή των Σταυρόπουλου-Βερύκιου μίλησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή τη χθεσινή καυστική ανακοίνωση της Θύρας 7 για το ετήσιο μνημόσυνο του Ολυμπιακού στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων.

Ο Πειραιάς ανακηρύχθηκε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο λιμάνι του πλανήτη το 2013

Υψηλότερη των εκτιμήσεων ήταν τελικά η αύξηση της διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά το 2013, καθώς η θυγατρική της Cosco που έχει τη διαχείριση των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ διακίνησε 2,520 εκατομμύρια κοντέινερ (teu) έναντι εκτίμησης για 2,4 εκατ.

Ελληνίδα Αθλήτρια!!! Πήρε «φωτιά» το Διαδίκτυο: Διέρρευσαν νέες γυμνές φωτογραφίες αθλήτριας στίβου (Δείτε φωτό)

Κι άλλες «καυτές» φωτογραφίες της αθλήτριας στίβου στα 5.000 μέτρα Θεοδώρας Χατζή διέρρευσαν στο Διαδίκτυο. Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί στην κουζίνα της Θεοδώρας η οποία μαγειρεύει φορώντας μόνο τα απαραίτητα. Και φυσικά τα ψηλοτάκουνά της.

Κατάθεση σοκ αρχιπλοιάρχου του λιμενικού: Πως οι Τούρκοι στήνουν τραγωδίες στο Αιγαίο

Και οι αποκαλύψεις έρχονται από τα πλέον επίσημα χείλη αυτά του Λιμενικού Σώματος το οποίο καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με αυτή την πρωτοφανή κατάσταση με αυτό το «θέατρο του παραλόγου» που διαδραματίζεται στο Αιγαίο:

AYTOI EINAI OI MEGALOδημοσιογράφοι που πήραν θαλασσοδάνεια από τον Ρέστη.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Ο ένας εμπλέκεται και στο σκάνδαλο της συμμορίας Κυριακίδη που όλως τυχαίως τον έχουν λησμονήσει οι αρχές, το πολιτικό σύστημα και η κυριούλα του δικαστικού ρεπορτάζ (γιατί άραγε).

Στο “σφυρί” το σπίτι οικογένειας στον Πύργο για χρέος 6.000 ευρώ

Στο Ειρηνοδικείο Πύργου, παίχτηκε χθες το απόγευμα (29-01-2014) ακόμα ένα δράμα.

«Πόλεμος» στην ανεργία με 440.000 θέσεις εργασίας έως το 2015

Τους τρεις πυλώνες της πολιτικής της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ανεργίας παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε σύσκεψη στην οποία προήδρευσε στο υπουργείο Εργασίας.

Διαμαρτυρία σε νοσοκομεία από τα Κοινωνικά Ιατρεία-Φαρμακεία

Ραντεβού έξω από τα νοσοκομεία δίνουν σήμερα τα Κοινωνικά Ιατρεία και Φαρμακεία (ΚΙΦΑ) στο πλαίσιο της 2ης Πανελλαδικής Δράσης τους.

Διενέργειας δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την αναβάθμιση των Υποσταθμών Μέσης Τάσης της Λιμενικής Ζώνης του ΟΛΠ Α.Ε.

Στην έγκριση διενέργειας δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την αναβάθμιση των Υποσταθμών Μέσης Τάσης της Λιμενικής Ζώνης του ΟΛΠ Α.Ε προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού κατά την πρόσφατη Συνεδρίαση του.

Δέσμευση ζωοτροφών στο τελωνείο Κερατσινίου

Οι επόπτες κυκλοφορίας ζωοτροφών του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που διενεργούν καθημερινά στους χώρους των τελωνείων του Πειραιά,

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΥΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΙΟΥ

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα : «εφηβική ηλικία - διαφυλικές σχέσεις – ρόλος εκπαιδευτικού και γονιού», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, από τις 18:00 έως τις 22:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕ.Λ και Γυμνασίου Πειραιά (Αφεντούλη 5, 1ος όροφος).

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Νίκαια

Πάγωσαν υπάλληλοι και πελάτες στο super market της Νίκαιας όταν χθες το απόγευμα δυο άγνωστοι μπήκαν με τα όπλα στα χέρια φωνάζοντας ληστεία.

Κάνατε σεξ αυτό το μήνα; -Μια ενδιαφέρουσα έρευνα εξετάζει κατά φύλο και ηλικία ένα απλό ερώτημα [εικόνα]

«Κάνατε σεξ τις τελευταίες 4 εβδομάδες;». Η Εθνική Έρευνα για τη σεξουαλική συμπεριφορά και τρόπο ζωής της Βρετανίας, ζήτησε από 15.000 ενήλικες να μάθει τις σεξουαλικές εμπειρίες τους μέσω συνεντεύξεων.

Επιδρομή από κάμπιες στη Δραπετσώνα! (Φωτο)

Με μια δυσάρεστη εικόνα είναι αναγκασμένοι να έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι κάτοικοι στην περιοχή της Δραπετσώνας. 

Ξεπούλημα! Διαμερίσματα ακόμα και με 10.000 ευρώ!

Κοντά στο 40% έχει φθάσει η πτώση των τιμών των ακινήτων, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος με παλαιά διαμερίσματα, στο κέντρο της Αθήνας, να πωλούνται ακόμη και κάτω από την τιμή κόστους.

Πρόγραμμα πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων από την Δημοτική βιβλιοθήκη Κερατσινίου

O Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη, συμμετέχοντας 
στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», 

Λουκέτο στα σχολεία στις 7 Φεβρουαρίου

Λουκέτο με 24ωρη απεργία για τις 7 Φεβρουαρίου, ημέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κήρυξε η Ομοσπονδία Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, όπως έγινε γνωστό σε σημερινή συνέντευξη Τύπου του προεδρείου της. 

Ο Δήμος Πειραιά συγκεντρώνει φάρμακα και υγειονομικό υλικό


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά φάρμακα και υγειονομικό υλικό στον Πειραιά.

Αυξάνονται έως 97€ οι μισθοί για 1,7 εκατ. υπαλλήλους (αναλυτικοί πίνακες)

Από 9 μέχρι και 97 ευρώ αυξάνονται από αυτόν τον μήνα οι αποδοχές για 1,7 εκ. υπαλλήλους λόγω της μείωσης των κρατήσεων για τις επικουρικές συντάξεις. Η εξίσωση των εισφορών επικουρικής ασφάλισης στο 3% για όλα τα Ταμεία ευνοεί κατά κύριο λόγο τους παλαιούς ασφαλισμένους, οι οποίοι πλήρωναν ανάλογα με τον κλάδο τους εισφορά από 4% έως 6%.
Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:

29 Ιαν 2014

6 αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξετε στα σκουπίδια!

Κάθε Νέα Σελήνη είναι και μια καινούργια αρχή. Ένας κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας άλλος. Είναι ευκαιρία λοιπόν να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά της και να απελευθερώσετε το χώρο σας από αντικείμενα που δημιουργούν αρνητικές ενέργειες. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας και να δημιουργήσετε ένα σπίτι που είναι ζεστό, άνετο και χαρούμενο, πετάξτε τα παρακάτω αντικείμενα στο καλάθι των αχρήστων και θα παρατηρήσετε άμεση βελτίωση.

Πώς ένας αληθινός παιδαγωγός δίδαξε το σεβασμό

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Ιράν στον εκφοβισμό και τα χλευαστικά σχόλια που δεχόταν ένας 8χρονος μαθητής του από τους συμμαθητές του, επειδή έχει χάσει τα μαλλιά του λόγω μίας σπάνιας ασθένειας.

Πόσο μ@λ@κ@ς είσαι; Ναι, βγήκε τεστ που σου δίνει την απάντηση [κουίζ]

Δώδεκα εύκολες, βατές, ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συμπεριφορά και δείχνουν σε κάθε χρήστη πόσο πολύ.... είναι. Χωρίς να το δει άλλος, μόνο για τα μάτια του.

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Καίτη Φίνου - Tο συγκινητικό μήνυμα της στο facebook

Η Καίτη Φίνου περνάει δύσκολες ώρες, καθώς πέθανε ο πατριός της. Την είδηση την ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, όπου του ευχήθηκε καλό ταξίδι.

Έρχονται μεγαλύτεροι μισθοί έως και 97 ευρώ στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Από αυτό το μήνα σχεδόν 2 εκατομμύρια εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα τρίβουν τα μάτια τους, αφού θα πληρωθούν περισσότερα, μετά τη μείωση των κρατήσεων.

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΘΥΡΑΣ 7» ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Η Θύρα 7 πήρε θέση σε ενέργειες του Δημάρχου Πειραιά, κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και εξέδωσε καυστική ανακοίνωση.

Ποιες σχολικές αργίες καταργούνται

Έρχεται επιμήκυνση του σχολικού έτους

Επιμήκυνση του σχολικού έτους με βάση διεθνή πρότυπα μελετά το υπουργείο Παιδείας, μέσω της κατάργησης αργιών, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Αντικαπνιστικά προγράμματα «αλά Τούρκα» στα σχολεία

Mε εντατικά προγράμματα πρόληψης και ενημέρωσης θα επιχειρήσει το υπουργείο Υγείας να…

Δείτε το video της ντροπής για τον Σαμαρά που κανένα κανάλι δεν έδειξε (video)

Χαμός στις Βρυξέλλες με το που ακούστηκε το όνομα του «προέδρου» της Ευρώπης Αντώνη Σαμαρά.

Ανησυχία για την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων γρίπης στην Ελλάδα

Ανεβαίνει με δύναμη το κύμα της γρίπης. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), τα θύματα της νόσου έχουν ανέλθει σε 18 ενώ μέχρι και το βράδυ της Τρίτης νοσηλεύονταν σε Εντατικές 29 ασθενείς.

Συλλήψεις για διάρρηξη στο Κερατσίνι

Στο Κερατσίνι συνέλαβε η αστυνομία τέσσερα άτομα που είχαν σκοπό να κάνουν διάρρηξη ενός σπιτιού.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Η Samsung πιάνει λιμάνι

Το λιμάνι του Πειραιά έχει βάλει ως στόχο για επενδύσεις ο διεθνής τεχνολογικός κολοσσός, Samsung.

Ποια η σχέση του καφέ με το βάρος μας

Πολλά έχουν ακουστεί σε σχέση με το πώς ο καφές επηρεάζει το βάρος μας....