30 Ιαν 2015

8χρονος ανακρίθηκε επειδή δεν τήρησε σιγή για το Charlie Hebdo

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νίκαιας, που διενήργησε την έρευνα, εκτός από την άρνησή του να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην εκδήλωση του σχολείου του για τα θύματα του Charlie Hebdo την επομένη της επίθεσης, το παιδί εξέφρασε στο προαύλιο την αλληλεγγύη του στους τζιχαντιστές.


Ο δάσκαλός του μετέφερε το περιστατικό στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος την Τετάρτη θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει σχετικά την αστυνομία, σε μια κίνηση όμως που οι αστυνομικές αρχές δεν χαρακτηρίζουν "καταγγελία".

Στη συνέχεια κλήθηκαν να καταθέσουν στην αστυνομία το παιδί και ο πατέρας του, προκειμένου να διερευνηθούν οι λόγοι για τους οποίους ένα τόσο μικρό παιδί εκφράζεται έτσι. Το απιδί ανακρίθηκε για 30 λεπτά και ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία και για τον πατέρα του.

Ο υπεύθυνος επιθεωρητής δήλωσε ότι από τη συζήτηση που είχαν με το παιδί, δεν μπόρεσαν να καταλάβουν από πού άκουσε αυτές τις απόψεις, και ότι προφανώς δεν συνειδητοποιούσε τι έλεγε.

Ο Σύλλογος κατά της ισλαμοφοβίας στη Γαλλία εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν το παιδί και ο πατέρας, υποστηρίζοντας ότι και οι δύο είναι σοκαρισμένοι και ότι οι η επίθεση στο Charlie Hebdo έχει προκαλέσει στη χώρα συλλογική υστερία.


http://www.pathfinder.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ