30 Ιαν 2015

Έρευνα συνδέει τα αναψυκτικά με αύξηση του κινδύνου για καρκίνο στο μαστό και πρώιμη εφηβεία

Νέα έρευνα αποκάλυψε ότι κορίτσια που πίνουν ενάμιση κουτάκι αναψυκτικό την ημέρα αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο στο μαστό.

Η έρευνα, του Harvard Medical School, ανακάλυψε ότι περίπου μισό λίτρο την ημέρα κόλα, λεμονάδα ή άλλο αναψυκτικό προκαλεί πρώιμη εφηβεία και αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου στο μαστό σε κορίτσια, κατά 5% για κάθε χρόνο που ωριμάζουν νωρίτερα.

Η ερευνήτρια, Karin Michels, δήλωσε ότι η έρευνα ενισχύει τις αυξημένες ανησυχίες για την ευρεία κατανάλωση σακχαρούχων αναψυκτικών στα παιδιά.

Ροφήματα με πρόσθετη ζάχαρη αυξάνουν τη συγκέντρωση ινσουλίνης στον οργανισμό οδηγώντας σε υψηλότερη συγκέντρωση ορμονών του σεξ, που συνδέονται με την πρωιμότερη έναρξη της περιόδου.

Η Michels πρόσθεσε ότι σε αντίθεση με τους περισσότερους προγνωστικούς παράγοντες, η κατανάλωση αναψυκτικών με ζάχαρη μπορεί να αλλάξει και η έρευνα δείχνει ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό τα παιδιά να προτιμούν το νερό.



Πηγές: Ξένος τύπος.


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ