31 Ιαν 2015

Κοπή πίτας της Διαπαραταξιακής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κορυδαλλού

Σύσσωμη  η εκπαιδευτική κοινότητα του Κορυδαλλού συναντήθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε η Διαπαραταξιακή Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κορυδαλλού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ευχόμενος καλή χρονιά, επανέλαβε την πάγια δέσμευση της δημοτικής αρχής για υποστήριξη με κάθε τρόπο της εκπαιδευτικής κοινότητας και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους προχωρά η κατασκευή του νέου σχολικού κτιρίου του 1ου Ειδικού Σχολείου, συγχαίροντας και ευχαριστώντας παράλληλα την σχολική κοινότητά του για τον πρότυπο τρόπο λειτουργίας της.   


 Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών  και των δύο Διαπαραταξιακών Επιτροπών υπογραμμίζοντας ότι όλοι εργάζονται εθελοντικά και παραγωγικά, αναδεικνύοντας τα τοπικά ζητήματα της παιδείας και του περιβάλλοντος, τα οποία και προωθούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Ευχαρίστησε επίσης όλους τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών φορέων των εκπαιδευτικών και των γονέων, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων,  τους εκπαιδευτικούς  και τους γονείς  τονίζοντας  την διαρκή συνεργασία με την διοίκηση του Δήμου. Κομμάτια πίτας μοιράστηκαν  σε όλους τους εργαζόμενους  διοικητικούς,  τεχνίτες, καθαρίστριες, σχολικούς τροχονόμους με ειδική αναφορά στους σχολικούς φύλακες και τους απολυμένους καθηγητές και την ευχή να επιστρέψουν γρήγορα στα καθήκοντα τους.

Το ένα φλουρί «έπεσε» στον σύλλογο γονέων του 4ου Νηπιαγωγείου και το άλλο στο σύλλογο γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος, Γιάννης Σούλης, η Πρόεδρος της ΔΕΠ & Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Διά Βίου Μάθησης Ιωάννα Καλομπράτσου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βάϊος Μανώλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Επικοινωνίας Παύλος Γερακάρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Γιαννακάκη,  Νίκος Ζήσης, Γιάννης Πάχος,  Βασίλης Συγλέτος, Δέσποινα Αμανατίδου, Μαρία Καλαμάρη Πέτρος Βιδάλης, Αλέξης Θανόπουλος.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ