31 Ιαν 2015

Άκυρο από Καραμανλή στον Τσίπρα

Αρνητικά απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας


Ο κ. Καραμανλής ήταν κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο να είναι το πρόσωπο που θα προταθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για διάδοχος του Κάρολου Παπούλια, καθώς είχε πολλές ενστάσεις, εκτός του επιχειρήματος περί των αρμοδιοτήτων και του ρόλου που έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα ήθελε να είναι στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα τη χρονική στιγμή που ίσως προκύψει σύγκρουση με την Ευρώπη, ενώ λέγεται ότι είχε τονίσει πολλάκις στους συνομιλητές του πως δεν θα δημιουργούσε και πρόβλημα στην παράταξή του.

Η δεύτερη κεντροδεξιά επιλογή του κ. Τσίπρα ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος φαίνεται να είναι τελικά ο… εκλεκτός που θα προταθεί από τις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ