31 Ιαν 2015

Αυτά είναι τα καλύτερα (και μεγαλύτερα) στήθη του Χόλιγουντ (εικόνες)

Το γυναικείο στήθος είναι το σημείο όπου ένας άντρας δηλώνει την υποταγή του.
Είναι ο ναός όπου θα προσκυνήσει και θα αφεθεί έρμαιο. Και δεν είναι κάτι χυδαίο και σεξιστικό. Είναι μια ευαισθησία και ένας σεβασμός που τρέφει ο άντρας γι’ αυτό γιατί ακριβώς είναι φροϋδικά ο δρόμος για την επιστροφή στη νιότη, αυτό που του υπενθυμίζει ότι κάποτε βύζαινε τη μαμά και το δάχτυλο. Ότι κάποτε γευόταν τις θηλές της μητέρας Γης.

Κι επειδή το ρίξαμε πολύ στην φιλοσοφία, το γυναικείο στήθος στη σημερινή εποχή είναι ένα αβαντάζ για την επιτυχία. Είναι πολλές οι διάσημες κυρίες που ταυτίστηκαν με το στήθος τους και είδαν πόρτες να τους ανοίγουν γι’ αυτό, χωρίς όμως να σημαίνει ότι είχαν λιγότερο ταλέντο.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι το πιο τρανό παράδειγμα, αλλά δεν είναι το μόνο. Για κάθε Κιμ υπάρχει μια Κέλι Μπρουκ και για κάθε Κέλι Μπρουκ υπάρχει μια Κέιτι Πέρι, η οποία είναι από τις ελάχιστες που δεν πούλησε το στήθος της για να προχωρήσει. Τα λόγια εδώ όμως σταματούν και παίρνουν θέση τα δεδομένα.

Κέλι Μπρουκ






Κέιτι Πέρι






Κέιτ Άπτον






Κιμ Καρντάσιαν







Σάλμα Χάγιεκ






Σοφία Βεργκάρα





Σκάρλετ Γιόχανσον





Κριστίνα Χέντρικς







......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ