30 Ιαν 2015

Τα νέα FREE WiFi SPOTS του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Μετά την εγκατάσταση του πρώτου FREE WiFi SPOT στην πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο) τρία νέα FREE WiFi SPOTS μπήκαν σε λειτουργία στην πόλη μας. Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορείτε να έχετε από : 1) την Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι, 2) την Πλατεία Πόντου στην Δραπετσώνα, 3) την Πλατεία Κώστα Βάρναλη (πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας) και φυσικά από την πλατεία Κύπρου.

Η ονομασία της σύνδεσης είναι keratsini Free HotSpot. Αφού συνδεθείτε με το keratsini Free HotSpot, το σύστημα σας καθοδηγεί σε ένα site του ΟΤΕ, όπου πρέπει να περάσετε username: user και password: user (υπάρχουν γραπτές οδηγίες). Η διαδικασία αυτή έχει επιλεγεί για λόγους ασφαλείας και είναι απόλυτα εύχρηστη.

Τα FREE WiFi SPOTS στην πόλη μας θα πολλαπλασιάζονται σταδιακά, ενώ προσεχώς θα εγκαινιάσουμε και νέες ψηφιακές εφαρμογές στην πόλη μας. Βάζουμε την τεχνολογία στην εξυπηρέτηση του δημότη. Εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ