26 Φεβ 2015

Περαιτέρω βοήθεια υπόσχονται οι ΗΠΑ στην Ελλάδα

Συνάντηση της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ με τον Ευ. Τσακαλώτο

Την πρόθεση της αμερικανικής κυβέρνησης να προσφέρει ακόμα περισσότερη βοήθεια στην Ελλάδα ώστε οι θεσμοί να επιδείξουν μεγαλύτερη ευελιξία, ανέφερε η βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Αμάντα Σλόατ (Amanda Sloat) στη συνάντηση που είχε χθες στο υπουργείο Εξωτερικών με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο,

Η κ. Σλόατ είχε ζητήσει να ενημερωθεί για τις οικονομικές εξελίξεις, την πορεία των διαπραγματεύσεων και το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων που προτίθεται να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση, καθώς επίσης και για τον τρόπο που θα καλυφθεί ενδεχόμενο χρηματοδοτικό κενό το 2015, όπως και για τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Τσακαλώτος παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας ως θετική τη, μέχρι στιγμής, στάση της αμερικανικής κυβέρνησης στην ελληνική προσπάθεια, ενώ συζητήθηκε, το θέμα της προσέλκυσης ξένων άμεσων επενδύσεων προς την Ελλάδα. Η κ. Σλόατ πρότεινε στον κ. Τσακαλώτο να συναντηθεί με εκπροσώπους αμερικανικών επιχειρήσεων, καθώς και με το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο, προκειμένου να αναπτύξει τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης στον τομέα των άμεσων ξένων επενδύσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις. 

http://www.newsbeast.gr

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ