25 Φεβ 2015

«Έσπασε» πρόσωπο-κλειδί - Ο κρυφός καβγάς του Βαγγέλη με την οικογένεια του...

Μετά από πιέσεις, πρόσωπο-κλειδί στην εξαφάνιση του νεαρού Βαγγέλη μίλησε και έδωσε κρίσιμα στοιχεία που συμπληρώνουν καθοριστικά κομμάτια στο παζλ της εξαφάνισης.


Την ώρα που η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην κατάθεση στενού συγγενικού προσώπου του νεαρού φοιτητή που μάλιστα μίλησε μαζί του, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του 22χρονου

Γιάννενα: Ανατροπή και νέο στοιχείο φωτιά για τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη - Οι αντιφάσεις και το ξέσπασμα στενού συγγενικού του προσώπου!

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγγενής του ξέσπασε στους αστυνομικούς και αποκάλυψε πως μίλησε μαζί του και είχαν έναν έντονο διάλογο για τους βαθμούς που πήρε στη σχολή του. Η έρευνα συνεχίζεται από αξιωματικούς της Ηπείρου που έχουν εξετάσει περισσότερα από 60 σενάρια για τον τρόπο και τον χώρο εξαφάνισης του νεαρού ενώ έχουν αναζητήσει υλικό από περισσότερες από 30 κάμερες. Τις τελευταίες ώρες έρευνα φέρεται να γίνεται και σε μία ομάδα αλλοδαπών που κινούνταν κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή και ορισμένοι από τους οποίους φέρεται να γνώριζαν τον νεαρό σπουδαστή. 


Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν σφόδρα πιθανόν ο νεαρός να προχώρησε σε απονενοημένο διάβημα πιθανόν κάτω από την πίεση που αισθανόταν για τη χαμηλή βαθμολογία του σε πρόσφατες εξετάσεις ή σε δεύτερη περίπτωση λόγω συνεχών περιπαικτικών σχολίων από συντοπίτες συμφοιτητές του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. όμως πιστεύουν ότι «οι αναφορές κυρίως από ΜΜΕ για την ενοχλητική συμπεριφορά των συμφοιτητών του είναι υπερβολικές και αρκετές φορές αντιφατικές. Δεν έχουν δε επιβεβαιωθεί από καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία».

- See more at: http://www.gkourou.com/2015/02/blog-post_3078.html#sthash.zYFWKYU8.dpuf



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ