26 Φεβ 2015

Süddeutsche Zeitung: Χωρίς μεταρρυθμίσεις η Ελλάδα θα γίνει Βενεζουέλα του Αιγαίου

«Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει η Βενεζουέλα του Αιγαίου» αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και εμμείνει στις προεκλογικές δεσμεύσεις, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, εκτιμώντας ότι οι δυο πλευρές έχουν προς το παρόν αγοράσει χρόνο.  



  «Στην ουσία δεν έχει επιλυθεί ακόμη απολύτως τίποτα, αλλά αμφότερες οι πλευρές αγόρασαν σε πρώτη φάση τέσσερις μήνες χρόνο. Μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να υπάρχει ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας», σημειώνει η εφημερίδα σύμφωνα με την  Deutsche Welle.    «Αν μια σοσιαλιστική κυβέρνηση απαρνείται ''νεοφιλελεύθερες'' μεταρρυθμίσεις, αν ξοδεύει χρήματα που δεν διαθέτει, τότε θα καταλήξει σε ένα σύστημα σαν αυτό της Βενεζουέλας, με διψήφιο δείκτη πληθωρισμού και αυξανόμενες κοινωνικές ταραχές. 

Δεν χρειάζεται πολλή φαντασία για να αναλογιστεί κανείς τους κινδύνους που θα δημιουργούσε για την υπόλοιπη Ευρώπη στο πεδίο της ασφάλειας μία Βενεζουέλα στο Αιγαίο – ανάμεσα στα Βαλκάνια, την Τουρκία, την Εγγύς Ανατολή και διαρκώς αντιμέτωπη με τον πειρασμό να ζητήσει βοήθεια από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αποδυναμώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την Ευρώπη», αναφέρει η Süddeutsche Zeitung


 Πηγή: www.lifo.gr



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ