25 Μαρ 2015

Πήγαν να σηκώσουν χρήματα από ΑΤΜ και έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν

Έκπληκτοι έμειναν οι πολίτες που επιχείρησαν να κάνουν ανάληψη από Α.Τ.Μ. τραπεζών στο Ηράκλειο, όταν διαπίστωσαν ότι οι σχισμές στην υποδοχή της κάρτας σε πολλά από αυτά ήταν φραγμένη με ισχυρή κόλλα και κομμάτια χαρτιού!


Ως τώρα δεν έχει εξακριβωθεί πόσα Α.Τ.Μ. καταστράφηκαν με τη μέθοδο αυτή, που είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποίησαν αντιεξουσιαστές και στα Α.Τ.Μ. τραπεζών στα Χανιά τον περασμένο Δεκέμβριο!

Πάντως, οι κάμερες των υποκαταστημάτων και των Α.Τ.Μ. έχουν καταγράψει τους δράστες της πρωτοφανούς δολιοφθοράς και οι αστυνομικοί προσπαθούν να τους αναγνωρίσουν.
Στις 9 Δεκεμβρίου, είχαν καταστραφεί με τον ίδιο τρόπο 28 από τα συνολικά 30 Α.Τ.Μ. που λειτουργούν στην πόλη των Χανίων και την ευθύνη είχε αναλάβει ομάδα αλληλέγγυων στο Νίκο Ρωμανό, που τότε έκανε απεργία πείνας. Σε σχετική προκήρυξη, χαρακτήριζαν τις τράπεζες «γρανάζι του καπιταλιστικού συστήματος που θα αποτελούν στόχο κάθε εξεγερμένης συνείδησης». Οι έρευνες, τότε, δεν είχαν φέρει αποτελέσματα. 



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ