1 Απρ 2015

Κερατσίνι : Θα υπάρξει λύση άμεσα για την εικόνα της Π. Τσαλδάρη

Με αφορμή το αίτημα του ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου να μειωθεί το ποσό που πληρώνει στο δήμο, στο δημοτικού συμβούλιο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του, άνοιξε το θέμα της κατάστασης των εμπορικών δρόμων της πόλης και κυρίως της Π. Τσαλδάρη στο Κερατσίνι. Όλοι συνομολόγησαν πως οι εμπορικοί δρόμοι του δήμου δεν «βγάζουν» μια ωραία εικόνα. 


Κατά τη σύντομη κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, έγινε γνωστό ότι στο παρελθόν δόθηκαν 3,5 εκατομμύρια για να φτιαχτούν πεζοδρόμια στον εν λόγω δρόμο, τα πεζοδρόμια έγιναν, αλλά δυστυχώς πολλά από αυτά είναι κατειλημμένα από τα μαγαζιά, κάνοντάς τα σε πολλές περιπτώσεις δύσβατα για τους πεζούς. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Ζούπης, σε παγκάκια των πεζοδρομιών, συγκεκριμένο κατάστημα έβαλε τραπεζάκια για τους πελάτες του. Ο δήμαρχος, κ. Βρεττάκος, παίρνοντας τον λόγο, είπε πως η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους περιπτερούχους θα προχωρήσει άμεσα στη χωροθέτηση των περιπτέρων ώστε να διευκολύνεται και η δουλειά τους αλλά και η παρέλευση των πεζών. 

Επίσης, είπε, πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τον εμπορικό σύλλογο για το θέμα με τις επιχειρήσεις και σύντομα θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα πιλοτικά στην Τσαλδάρη (για τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων αναφορικά με τα πεζοδρόμια) και μετά θα επεκταθεί και στους υπόλοιπους εμπορικούς δρόμους. «Θα δοθεί ένα περιθώριο να συμμορφωθούν οι επιχειρήσεις» είπε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και πρόστιμα για τους «παραβάτες». Παράλληλα, είπε πως θα υπάρξει παρέμβαση στις λακκούβες του δρόμου που όχι μόνο ταλαιπωρούν του διερχόμενους αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι και επικίνδυνες.


http://koinoniki.gr/

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ