1 Απρ 2015

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας: Ανακοίνωση για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  καλεί τους οφειλέτες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες διακανονισμού των οφειλών που παρέχει ο πρόσφατος Ν. 4321/2015, με τον οποίο δίνεται μία σημαντική  ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό και ευέλικτο σύστημα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Αν δεν αξιοποιηθεί  αυτή η ευκαιρία  η μόνη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών που θα παραμένει θα είναι αυτή των 12 δόσεων (πάγιο σύστημα Ν. 4152/2013),με τους αναλογούντες τόκους από τον Νόμο.

Τα χαρακτηριστικά της νέας ρύθμισης

Στη ρύθμιση υπάγονται οι βεβαιωμένες  οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες έως και την 1η Μαρτίου 2015.


Στην ρύθμιση υπάγονται και οι οφειλέτες που έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ,η οποία είναι σε ισχύ.


Ο αριθμός των μηνιαίων δόσεων μπορεί να φτάσει μέχρι τις 100, το δε  ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των είκοσι( 20) ευρώ. Ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων χορηγείται έκπτωση επί των προσαυξήσεων και των πρόσθετων τελών , ως ακολούθως:

Έκπτωση 100% για εφάπαξ καταβολή της οφειλής
Έκπτωση 90% από 2 έως 5 μηνιαίες δόσεις.
Έκπτωση 80% από 6 έως 10 μηνιαίες δόσεις.
Έκπτωση 75% από 11 έως 20 μηνιαίες δόσεις
Έκπτωση 70% από 21 έως 30 μηνιαίες δόσεις
Έκπτωση 65% από 31 έως 40 μηνιαίες δόσεις
Έκπτωση 60% από 41 έως 50 μηνιαίες δόσεις
Έκπτωση 55% από 51 έως 60 μηνιαίες δόσεις
Έκπτωση 50% από 61 έως 70 μηνιαίες δόσεις
Έκπτωση 45% από 71 έως 80 μηνιαίες  δόσεις
Έκπτωση 40% από 81 έως 90 δόσεις
Έκπτωση 30% από 91 έως 100 μηνιαίες δόσεις


Οφέλη από την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση

Με τον νέο νόμο δίνεται στους οφειλέτες η δυνατότητα διακανονισμού των οφειλών με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους και σε αριθμό δόσεων που οι ίδιοι θα επιλέξουν, απολαμβάνοντας σημαντικές εκπτώσεις σε πρόστιμα, προσαυξήσεις και λοιπές επιβαρύνσεις που φθάνουν ως και την πλήρη απαλλαγή.


Προθεσμίες

Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση λήγει στις 26 Μαϊου 2015. Κάθε δόση καταβάλλεται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα. Για την καταβολή των δόσεων αυτών δεν απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ