1 Απρ 2015

Συνάντηση του Θοδωρή Δρίτσα με τον Γιάννη Μώραλη

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και Βουλευτή Πειραιά κ. Θοδωρή Δρίτσα.


Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά παραβρέθηκε και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στον Πειραιά, αλλά και η συνεργασία Δήμου Πειραιά και Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, σε θέματα οργάνωσης και επικοινωνίας.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πόλη του Πειραιά, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει τακτική επικοινωνία. 



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ