17 Απρ 2015

Σχολή αρτοποιίας στο Κερατσίνι, από τους Μύλους Λούλη

Από τους εμπειροτέχνες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, ο κλάδος θα περάσει σταδιακά στα χέρια εκπαιδευμένων και καταρτισμένων τεχνιτών, που θα έχουν επιστημονική γνώση του αντικειμένου εργασίας και των προϊόντων που παρασκευάζουν.

Η αλευροβιομηχανία Λούλη δημιούργησε ειδική σχολή, που θα προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση σε αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες - νέους, ή εργαζόμενους ήδη σ' υτόν τον τομέα.
Η διοίκηση της εταιρίας  ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία, διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν ταχύρρυθμα επαγγελματικά σεμινάρια που να προσφέρουν κατάρτιση και επαγγελματικά εφόδια στους εργαζόμενους του κλάδου.
Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιϊας στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. στο Κερατσίνι Αττικής.
Για τη δημιουργία της απαιτήθηκαν μήνες μελετών και εργασιών, αφού η αίθουσα όπου θα πραγματοποιούνται τα σεμινάρια, σχεδιάστηκε με την καθοδήγηση ειδικών, έτσι ώστε τόσο κατασκευαστικά όσο και εκπαιδευτικά να πληρούνται οι καλύτερες προϋποθέσεις για την άριστη διεξαγωγή των σεμιναρίων.
Η αίθουσα, δομημένη αμφιθεατρικά, διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αρτοποιίας, χώρο διαλείμματος και οπτικοακουστικά συστήματα, προκειμένου ο κάθε σπουδαστής  να μπορεί να έχει την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΑΣ θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες του εκπαιδευτικού χώρου έτσι ώστε να δώσει το καλύτερο δυνατόν επίπεδο μόρφωσης στους σπουδαστές.
Το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2015. Τα μαθήματα τα οποία θα διδάσκονται θα  ανήκουν σε τρεις βασικές κατηγορίες: Τεχνική Αρτοποίησης και Ζαχαροπλαστικής, Τεχνολογία Τροφίμων, Διοίκηση Επιχείρησης Αρτοποιείου. Το κοινό της σχολής θα αποτελούν όλοι οι άμεσα και έμμεσα εργαζόμενοι του κλάδου Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.
Στόχος της σχολής είναι να ενισχύσει την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Ο χαρακτήρας της σχολής δε θα είναι κερδοσκοπικός καθώς το 50% των κερδών της θα δίδεται σε κοινωφελείς σκοπούς και το υπόλοιπο 50% θα επανεπενδύεται στη σχολή για βελτίωση των εγκαταστάσεων της.

http://www.sofokleousin.gr/

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ