26 Μαΐ 2015

Παίζουν πόκερ το μέλλον της χώρας και ταυτόχρονα «απειλούν» με εκλογές

Δεν ξέρουμε αν το καταλάβατε αλλά η κυβέρνηση έσβησε... τέσσερα κεράκια. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη κλείσει τέσσερις μήνες κατάληψης της εξουσίας και ο πολιτικός χρόνος μοιάζει να περνά τόσο γρήγορα που νομίζουμε όλοι ότι ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός τέσσερα χρόνια.

Ίσως πάλι αυτό να πιστεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό και διακινούν σενάρια εκλογών. Τέσσερις μήνες από τη στιγμή που ο λαός τους έδωσε εντολή να κυβερνήσουν, να αλλάξουν τα πάντα αλλά να μη θέσουν σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας και την ευρωπαϊκή της προοπτική, οι ανίκανοι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας απλά... δεν κυβερνούν.

Όσοι δουλεύουν πράγματι ασχολούνται με τα της διαπραγμάτευσης, ασχέτως κι αν τα έχουν κάνει θάλασσα. Αλλά σίγουρα ο Βαρουφάκης έχει λιώσει πολλές σόλες κι έχει αλλάξει πολλά μπλουζάκια προκειμένου να δίνει... συνεντεύξεις για τη σωτηρία της ψυχής του, και της τσέπης του.

Οι υπόλοιποι τεμπέληδες ασφαλώς δεν έχουν χρόνο να δουλέψουν. Τελειώνουν νωρίς – νωρίς και τρέχουν στα μπαράκια και τα εστιατόρια...

Ίσως οι μόνοι... σκληρά εργαζόμενοι στο τετράμηνο να είναι ο μέγιστος Νίκος Παππάς που έχει πολύ δουλειά προκειμένου να επιβάλει τον Λάμπη και τον Νιόνιο στην ΕΡΤ, και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που μας κάνει τη ζωή δύσκολη.

Αλλά είναι αδιανόητο τέσσερις μήνες μετά τις κάλπες κάποιοι να βάζουν στο τραπέζι τις πρόωρες κάλπες, λες και έχει ανάγκη ο τόπος από κάτι τέτοιο. Δεν μας φτάνει η χρεοκοπία, η εσωτερική στάση πληρωμών, η επαναφορά του φόβου για έξοδο από το ευρώ. Έχουμε και τους ανεπάγγελτους επικοινωνιολόγους που κάνουν εισηγήσεις στον Τσίπρα να υπογράψει μια μίνι συμφωνία, να πάει σε εκλογές για να καθαρίσει το κόμμα του και στη συνέχεια αφού κερδίσει να πάει στην υπογραφή νέου μνημονίου το οποίο θα το ονομάσει «πρόγραμμα».

Αυτή είναι η ξεφτίλα της πρώτης φοράς αριστερά. Αυτή είναι η ντροπή ενός κόμματος που επαγγέλλεται το διαφορετικό και μ' αυτό κορόιδεψε τον ελληνικό λαό και θα συνεχίσει να τον κοροϊδεύει αν εμείς τον αφήσουμε να το κάνει.

Τι πάει να πει εκλογές; Σκοπιμότητα και υφαρπαγή της ψήφου για δεύτερη φορά προκειμένου να υπογράψει σκληρό μνημόνιο; Αφού δηλαδή επί τέσσερις μήνες κατέστρεψε ότι κτίστηκε πέντε χρόνια, αφού έφερε την Ελλάδα να ικετεύει για λίγα εκατομμύρια και άδειασε τα ταμεία, τώρα θα πάει τον κόσμο σε εκλογές; Μα καλύτερα είναι να χρεοκοπήσει η οικονομία και να καταλάβει ο κόσμος με ποιους εγκληματίες έχει να κάνει παρά να επιζητά ο Τσίπρας την κυριαρχία του μέσω μιας ακόμη απάτης.

Άραγε δεν έφτασαν τέσσερις μήνες στον κόσμο για να καταλάβει με ποιους έχει να κάνει; Δεν βλέπει την κεντρική επιτροπή; Δεν βλέπει την Ζωή Κωνσταντοπούλου; Δεν διαβάζει τον Λαφαζάνη που γράφει στο iskra ότι ο σοσιαλισμός του Χαρίλαου Φλωράκη θα έρθει νωρίτερα απ' ότι πιθανότατα περίμενε ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ;

Δεν βλέπει και δεν τον ενοχλεί ο Βαρουφάκης; Τόσο αλλοτριωμένη είναι η κοινωνία; Τόσο απηυδισμένος είναι ο κόσμος που αντέχει τους τσαρλατάνους να παίζουν πόκερ το μέλλον της χώρας και ταυτόχρονα να «απειλούν» με εκλογές;

Αυτό είναι το όραμα της αριστεράς για την Ελλάδα; Ένα νέο μνημόνιο που θα επέλθει κάνοντας συνένοχο τον ελληνικό λαό; Θα το επιτρέψει αυτό ο κόσμος;

Και από την άλλη, αν κάποιοι νομίζουν ότι θα φοβηθούμε τις εκλογές του Τσίπρα είναι μακριά νυχτωμένοι. Κι αν κάποτε ο Διαμαντόπουλος έλεγε «ραντεβού στα γουναράδικα» τότε κι εμείς τους λέμε «ραντεβού στα... λουλουδάδικα». Εκεί που θα αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να πάρει λίγο καιρό αλλά όταν θα έρθει η ώρα τότε αυτή η ψεύτικη και εξευτελισμένη αριστερά που πρόδωσε τους αγώνες και τα ιδανικά χιλιάδων πραγματικών αριστερών, θα σβήσει από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Κάποιοι από όλους αυτούς τους μεγαλόσχημους θα πάνε φυλακή και κάποιοι θα οδηγηθούν στη λήθη της ιστορίας.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ