3 Μαΐ 2015

Εκδηλώσεις στο μνημείο του μπλόκου της Κοκκινιάς με αφορμή την ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης

Με αφορμή την 9η Μαϊου ως Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 κατά του Ναζισμού και του Φασισμού το Μνημείο Μάντρας Μπλόκου Κοκκινιάς (Ηλιουπόλεως και Κιλικίας) θα είναι ανοιχτό από τις 10.00 - 13.00.


Στις 10.30 θα γίνει παρουσίαση στο χώρο του Μνημείου, η οποία θα περιλαμβάνει: ενημέρωση για το ιστορικό του Μπλόκου, προβολή του ντοκιμαντέρ του Διονύση Γρηγοράτου «Το Μπλόκο της Κοκκινιάς», επιτόπια περιήγηση στο χώρο του μνημείου.

Η Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς, ως σύμβολο της Αντίστασης, υπενθυμίζει τη φρίκη του πολέμου και αναδεικνύει την αξία της ελευθερίας, όπως μετουσιώθηκε  στον επώδυνο όσο και σθεναρό αγώνα των Ελλήνων την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ