16 Μαΐ 2015

Αποκλειστικό: Χώρισε τον Κασιδιάρη παντρεύτηκε κρυφά και είναι και έγκυος

Όταν ένας άνθρωπος βγαίνει από σπόντα στα media αλλά μέσα του όλη αυτή η προβολή δεν του ταιριάζει… μπορεί αν είναι δυνατός να το σταματήσει. Και τα παραδείγματα είναι πολλά. Είναι όλα θέμα χαρακτήρα.
Το συγκεκριμένο κορίτσι αποφάσισε μέσα σε μια νύχτα ν΄αλλάξει τη ζωή του. Και το έκανε όταν οι παπαράτσι και τα μέσα την κυνηγούσαν επειδή επέλεξε για ένα διάστημα να συνδεθεί συναισθηματικά με τον Κασιδιάρη.

Όταν είδε πώς όλη αυτή η κατάσταση την πνίγει… έστειλε τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής «αδιάβαστο»… κοινώς τον χώρισε… παράτησε το modeling και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Εκεί λοιπόν μετά από ένα διάστημα γνώρισε τον Μάρκο. Τον άντρα που παντρεύτηκε κρυφά και μακριά απ΄όλους με πολιτικό γάμο και πλέον μέσα της μεγαλώνει τον καρπό του έρωτά τους.

Η Έλενα Κωνσταντινίδου περιμένει κοριτσάκι και είναι στον τέταρτο μήνα.

Ευχόμαστε στο κορίτσι αυτό να έχει υγεία, με το καλό να έρθει στη ζωή το κοριτσάκι της και να έχει μια ευτυχισμένη ζωή.


http://blogs.gossip-tv.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ