22 Μαΐ 2015

Χαμός στις Πανελλήνιες στη Ρόδο: Το κολπάκι του μαθητή, του γύρισε μπούμερανγκ

Μαθητής που έδινε χθες το πρωί (20-05-2015) Πανελλαδικές εξετάσεις στο κτιριακό συγκρότημα του Βενετοκλείου συνελήφθη από τους επιτηρητές καθηγητές να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί επί τόπου το γραπτό και να μηδενιστεί.

Ο μαθητής ζήτησε στην δεύτερη ώρα των εξετάσεων να πάει στην τουαλέτα. Πράγματι με την συνοδεία καθηγητών έφθασε εκεί και όταν οι καθηγητές του ζήτησαν βγαίνοντας από την τουαλέτα να τον ελέγξουν βρήκαν στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο το οποίο θα έπρεπε να είχε παραδώσει.

Αμέσως οι επιτηρητές τηρώντας τις εντολές του υπουργείου Παιδείας προχώρησαν στην ακύρωση του γραπτού του μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια απομάκρυναν από το κτιριακό συγκρότημα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και το υπουργείο Παιδείας.

Πηγή




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ