26 Μαΐ 2015

Πέτρος Κόκκαλης: Δεν συμφωνούμε στην μονοπωλιακή παραχώρηση του ΟΛΠ

Την αντίθεσή του στην μονοπωλιακή παραχώρηση του ΟΛΠ σε ιδιώτη εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Πέτρος Κόκκαλης.


Αναφερόμενος στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού, ο κ. Πέτρος Κόκκαλης τόνισε ότι «θεωρούσαμε από την αρχή ότι θα είναι μια συναλλαγή πού δεν είναι καλά μελετημένη και δεν θα βοηθήσει το λιμάνι του Πειραιά». Υπενθύμισε ότι η παράταξη Μώραλη έχει καταθέσει πρόταση για τη δημιουργία ενός δημοτικού λιμενικού ταμείου για την επιβατηγό ναυτιλία.


«Πρέπει και οικονομικοί πόροι από το λιμάνι, να περνάνε και στο δήμο Πειραιά και στους άλλους παραλιμένιους δήμους» τόνισε και πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρχει και μια συμμετοχή των πόλεων και των κατοίκων στην λειτουργία και στη στρατηγική ανάπτυξη του λιμανιού. Αυτό δεν γίνεται για την ώρα και γι’ αυτό είμαστε αντίθετοι και στην μονοπωλιακή παραχώρηση σε ιδιώτη».


http://piraeuspress.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ