3 Μαΐ 2015

Σε ποιους δύο νεαρούς βουλευτές ο Σαμαράς έχει τάξει τη διαδοχή

Ποιοι οι 2 που εμφανίζονται ως διάδοχοι του Σαμαρά;



Δεν ξέρουμε εάν υπάρχουν και άλλοι που έχουν λάβει παρόμοια υπόσχεση. Καθόλου περίεργο. Σε συνέχεια όμως του ρεπορταζ της δημοκρατίας, οι δύο φερέλπιδες νέοι που έχουν λάβει …ταυτοχρόνως το δαχτυλίδι της διαδοχής από τον Σαμαρά είναι οι:
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Σαμαράς σε συντοπίτες του στους Χριστιάνους (στον καφενέ) κατά την πρόσφατη επίσκεψη του.

Μην απορείτε λοιπόν γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υιοθετήσει σκληρή στάση όπως την καταψήφιση Παυλόπουλου ή τις κοτσάνες περί οικογενειοκρατίας.

Ο δεύτερος επιλαχών είναι έκπληξη. Πρόκειται για τον Κώστα Καραγκούνη.

Μπορεί να μην έχει τη δέσμευση του Σαμαρά, σημαντικός παράγοντας του Αγρινίου και θερμός υποστηρικτής του Καραγκούνη, έλεγε στις πρόσφατες εκδηλώσεις για την έξοδο του Μεσολογγίου: «Είναι δυνατόν ο Καραγκούνης να καθόταν και να έκανε τον εκπρόσωπο του Σαμαρά; Για χαζό τον έχετε να εξευτελίζεται έτσι; Ο Σαμαράς του έχει τάξει το δαχτυλίδι της διαδοχής, αλλιώς ο Κώστας θα την είχε κανει με ελαφρά πηδηματάκια. Είναι σοβαρός ο Κώστας».


http://www.fimes.gr/2
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ