23 Μαΐ 2015

Eurovision 2015: Αυτό είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες! [photo]

Σε λίγες ώρες θα ξεκινήσει ο 60ος διαγωνισμός... της Eurovision και τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες.


Μέχρι στιγμής, από τα γραφεία στοιχημάτων, η Σουηδία φαίνεται πως είναι το μεγάλο φαβορί της βραδιάς και αναμένεται μέχρι και την τελευταία στιγμή να κονταροχτυπηθεί με την Ρωσία και την Ιταλία.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά ο Σκανδιναβός Mans Zelmerlow βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση ενώ στην δεύτερη θέση παίζουν οι συμμετοχές της Ρωσίας -που μέχρι χθες ήταν στην τρίτη θέση- και της Ιταλίας.

Καλή θέση δίνουν, σύμφωνα με τα πονταρίσματα α;και στην Αυστραλία η οποία φέτος κάνει την παρθενική της εμφάνιση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό αφού την κατατάσσουν στην τέταρτη κατά σειρά θέση.

Η Ελλάδα και η Μαρία-Έλενα Κυριάκου μέχρι και αυτή την ώρα δείχνουν να βρίσκονται στην 15η θέση.

Ωστόσο απόψε το βράδυ σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές μιας και αυτά είναι μόνο τα προγνωστικά. 


Tromaktiko



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ