1 Μαΐ 2015

Δήλωση του αφεντικού της F1 σχετικά με την διοργάνωση αγώνων στην Δραπετσώνα

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ F1 ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Για μια ακόμη φορά ο Bernie Ecclestone, το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, από την πίστα του Bahrain, επιβεβαίωσε την θέλησή του για αγώνες Formula 1 στο Λιμάνι του Πειραιά.

Η δήλωσή του ήταν ΚΑΘΑΡΗ και έλεγε ότι εμπιστεύεται την πρόταση που του έχει γίνει, από τον φορέα DielpisFormula1. ("Οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς"). Απαιτείται όμως λίγος χρόνος, για να υπάρξει σταθεροποίηση στα πολιτικό-οικονομικά της Ελλάδας και θα προχωρήσουμε.

Θετικές δηλώσεις του Bernie Ecclestone, για την Ελλάδα και την Δραπετσώνα έχουν υπάρξει ξανά με τελευταία τον Αύγουστο του 2014 στο CNN. Ο φορέας DielpisFormula1, που είναι ο δημιουργός της πρότασης, ζητάει να μην παραποιούνται οι δηλώσεις, καθώς και οι προθέσεις που εκφράζονται είτε από τον φορέα DielpisFormula1 είτε από τον επί κεφαλής του σπορ, (FOM). Οφείλουμε ως Έλληνες, ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία, να στηρίξουμε μια τέτοιων διαστάσεων Ελληνική προσπάθεια που βρίσκεται μάλιστα πολύ κοντά στην υλοποίησή της. Η πρόταση αφορά ανάπλαση και τουριστική ανάπτυξη ιδιωτικών εκτάσεων που είχαν εγκαταλειφθεί για πολλά χρόνια ως "σκουπιδότοπος" και χώρος παράνομων πράξεων. Πραγματοποιείται με Ιδιωτικά Κεφάλαια και θα φέρει ανακούφιση με εκτεταμένους χώρους πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή του Λιμανιού. Θα δώσει πολλές θέσεις εργασίας αλλά και οφέλη σε ολόκληρη την χώρα καθώς και μοναδική παγκόσμια προβολή στον τουρισμό μας.

Η κυβέρνηση και οι άμεσα εμπλεκόμενοι καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, υποχρεούνται να κινηθούν με ταχύτητα, ώστε αυτό το Ελληνικό Όνειρο να γίνει πραγματικότητα.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ