2 Μαΐ 2015

Ποιους είδαμε στο απόλυτο swinging πάρτι που έγινε χθές στον Πειραιά

Κέρατο είναι όταν γίνεται κρυφά. Όταν γίνεται φανερά, είναι swinging. Αυτή είναι η φράση που αρέσει στα ζευγάρια που αρέσκονται να ανταλλάζουν συντρόφους. Μια μόδα που έχει βρει πλέον πολλούς θαυμαστές επί ελληνικού εδάφους.
Το στέκι των swingers στον Πειραιά εδώ και ένα χρόνο προσελκύει «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές ερωτικές εμπειρίες. Η είσοδος απαγορεύεται αυστηρά σε άνδρες που δε συνοδεύονται και η εχεμύθεια είναι λέξη-σημαία για όσους επισκέπτονται τον χώρο. Χθές λοιπόν ήταν μέρα πάρτι. Ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν γόνοι επιχειρηματιών απο το μεγάλο λιμάνι της χώρας, αλλά και δικηγόροι, Γιατροί, αστυνομικοί σε σύνταξη και πολλοί ακόμη.

Φτάνοντας στην είσοδο τα ζευγάρια χτυπούν το κουδούνι. Από ένα παραθυράκι στην πόρτα επιβεβαιώνεται αν επιτρέπεται η είσοδος στο εκάστοτε ζευγάρι το οποίο περνάει στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Αφού ο υπεύθυνος ασφαλείας βεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει το ζευγάρι θα υποδεχτεί ο ελληνογερμανός ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Στη συνέχεια τους οδηγεί στον κυρίως χώρο που θυμίζει κανονικό κέντρο διασκέδασης διακοσμημένο με γούστο και ξένη μουσική συνήθως χορευτική. Κάπου εκεί ξεκινάει το «παιχνίδι». Εξερευνητικά βλέμματα και ευγενικές κινήσεις που δείχνουν τις διαθέσεις των παρευρισκόμενων δίνουν το έναυσμα για μια… καυτή νύχτα. Για όσους δεν επιλέξουν να συνεχίσουν σε κάποιο ξενοδοχείο την ίδια ή κάποια άλλη μέρα, υπάρχει ειδικός χώρος όπου μπορούν να πάνε να ξεκινήσουν το «πάρτυ» τους. Για τους πιο τολμηρούς σε κοινή θέα, για πιο ντροπαλούς σε ειδικά διαμορφωμένο dark room.

Μετά τις σεξουαλικές περιπτύξεις τους μπορούν να συνεχίσουν το ποτό τους, σε μια φάση που σε απόσταση αναπνοής μπορεί να έχει ξεκινήσει ένα νέο «παίχνιδι» από άλλα ζευγάρια. Όλα για την απόλαυση λέμε….



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ