22 Ιουν 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν οι εκδηλώσεις επίδειξης του αθλήματος «Κούνγκ Φου», στο Πασαλιμάνι, στον χώρο της 29ης Έκθεσης Βιβλίου

Μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από πολύ κόσμο, όλων των ηλικιών, είχε η παρουσίαση του αθλήματος του «Κούνγκ Φου», η οποία έγινε, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου, στον χώρο της 29ης Έκθεσης Βιβλίου, στο Πασαλιμάνι.Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κούνγκ Φου σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά & Νήσων, οι οποίες έχουν αφιερώσει το περίπτερό τους, στην Έκθεση, στον Αθλητισμό.

Το Σάββατο η παρουσίαση έγινε από τον Δάσκαλο κ. Γρηγόρη Βασιλάκη και ομάδα μαθητών και μαθητριών του και την Κυριακή από τον Δάσκαλο κ. Γιάννη Λεοντάρη και ομάδα μαθητών και μαθητριών του.

Οι θεαματικές παρουσιάσεις κίνησαν το ενδιαφέρον επισκεπτών της Έκθεσης Βιβλίου και γενικότερα περαστικών, οι οποίοι σταμάτησαν και χειροκρότησαν, θερμά, τις προσπάθειες των παιδιών, οι οποίες γίνονταν υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής.

Στον χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και η περιφερειακή σύμβουλος Ειρήνη Μεταξά.Να σημειωθεί ότι με αυτές τις εκδηλώσεις άρχισε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ανοιχτών συζητήσεων, που διοργανώνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά & Νήσων, σε όλη την διάρκεια της Έκθεσης Βιβλίου, με στόχο την συμμετοχή περισσότερου κόσμου, όλων των ηλικιών, στην Άθληση.

Οι εκδηλώσεις, που θα γίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, είναι οι εξής:

Πέμπτη 18/6: Βασικές αρχές Βόλεϊ

Παρασκευή 19/6: Βασικές αρχές Μπάσκετ και (ώρα 20.30) συζήτηση με θέμα «Η σημασία της υγιεινής διατροφής»

Σάββατο 20/6 και Κυριακή 21/6: Λιπομέτρηση


Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον χώρο της Έκθεσης Βιβλίου, στο Πασαλιμάνι, μεταξύ 19.30 και 21.30



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ