22 Ιουν 2015

Σαλμονέλλα σε ελληνικό αλλαντικό – Αποσύρεται από την αγορά

Την ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, μετά τη διενέργεια δειγματοληψίας σε αλλαντικά και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας.


Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «λουκάνικο χωριάτικο Si νωπό», βάρους 0,310 Kg, με αριθμό παρτίδας 201505180021, ημερομηνία παραγωγής 18-05-2015, ημερομηνία λήξης 27-06-2015, το οποίο παράγεται από την εταιρεία «Γκασνάκης Γ. Αντώνιος», που εδρεύει στo Καμποχώρι Ημαθίας.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση – απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος από την εταιρία και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

1 σχόλιο :

Unknown είπε...

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε στην αίτησή μου για την εταιρική σχέση.

Είμαι κύριε Lefer Francis Jean, χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε μια ομάδα ιδιωτών επενδυτών που κατοικούν στο Κοτονού, στο Μπενίν.
Οικονομικών συνεργάτες μου θα ήθελαν να επενδύσουν στις περιοχές κάτω από την γενική ακίνητα, ξενοδοχεία, βιομηχανία, χρηματοδότηση έργων λιγότερο πιθανό μέσα από τις σχέσεις σας και σας μυστικός. Επίσης, παρέχουμε δάνεια για όλους τους ανθρώπους με ανάγκη.

Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο και τις επόμενες προτάσεις σχετικά με το μέρος σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: leferfrancisjean@gmail.com

Καλά για εσάς.

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ