7 Ιουν 2015

ΒΟΜΒΑ: Μαύρο στις τηλεοπτικές οθόνες ρίχνουν οι καναλάρχες!

Σε πλήρη σύγχυση και πανικό βρίσκονται οι γνωστοί εργολάβοι της ενημέρωσης μετά την εκπεφρασμένη πρόθεση της κυβέρνησης να αλλάξει πλήρως το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Eτοιμάζουν βρώμικο... ανταρτοπόλεμο στην κυβέρνηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον κυριακάτικο Τύπο, οι καναλάρχες ετοιμάζονται για έναν ακόμη ύστατο εκβιασμό κατά της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το σχέδιό τους είναι διατεθειμένοι να ρίξουν «μαύρο» στις οθόνες των καναλιών που ελέγχουν προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες αστάθειας και πολιτικής εμπλοκής, όπως έγινε όταν η κυβέρνηση της ΝΔ έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Ετοιμάζονται λοιπόν μαζικά να μπλοκάρουν το διαγωνισμό που δρομολογεί η κυβέρνηση για τις άδειες τηλεοπτικού περιεχομένου με παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που θυμίζουν Μεσαίωνα.

Παράλληλα, αναμένεται να προχωρήσουν σε νομικού τύπου κινήσεις ισχυριζόμενοι ότι η διαδικασία είναι παράτυπη.


Διατείνονται μάλιστα ότι θα προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια ζητώντας την προστασία των επιχειρηματικών τους συμφερόντων.

Αυτό που επιδιώκουν με τις απειλές τους είναι να έχουν ευνοϊκή και προνομιακή μεταχείριση μέσω μοριοδότησης στις νέες άδειες.

Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να εκβιάζουν λέγοντας σε δημόσιες συζητήσεις πως αν η κυβέρνηση δεν λάβει υπόψη της τα αιτήματά τους θα ρίξουν «μαύρο» στις οθόνες και θα μείνουν χωρίς δουλειά εκατοντάδες δημοσιογράφοι και τεχνικοί.

«Ας αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το πολιτικό κόστος των εργαζομένων που θα οδηγηθούν στην ανεργία» είναι το επιχείρημα των ανθρώπων που επί 20 και πλέον χρόνια εμπορεύονται παράνομα και παράτυπα το αγαθό της ενημέρωσης χωρίς να πληρώνουν στο κράτος ούτε ευρώ.

Ο τυχοδιωκτισμός τους ξεπερνά κάθε όριο, αφού πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που εδώ και 20 χρόνια είχαν μετατρέψει τα κανάλια και τα μέσα ενημέρωσης σε «ρουσφετομάγαζα» προσλαμβάνοντας σωρηδόν συγγενείς και κουμπαροξάδερφα πολιτικών με δυσθεώρητους μισθούς και τώρα ξαφνικά αποφάσισαν να δουν τα μέσα ενημέρωσης ως «σοβαρές επιχειρήσεις».

Όλα τα προηγούμενα χρόνια που «χτύπαγαν» τα δημόσια έργα με απευθείας αναθέσεις, «βολεύοντας» γιους και κόρες υπουργών στα κανάλια τους δεν είχαν καμία κοινωνική ευαισθησία για τους εκατοντάδες δημοσιογράφους και τεχνικούς που δεν μπορούσαν να βρουν εργασία γιατί δεν είχαν… μπάρμπα από την Κορώνη.

Την περίοδο των… παχιών αγελάδων που λειτουργούσαν τα κανάλια με 800 και 900 εργαζόμενους δεν είχαν κανένα πρόβλημα, διότι τότε δεν ήταν κανάλια, αλλά «πλυντήρια».

Τώρα διαμαρτύρονται ότι δεν αντέχουν το λειτουργικό κόστος αν και έχουν κάνει πάνω από 50% απολύσεις και οριζόντιες μειώσεις μισθών (την «πλήρωσαν» ως επί το πλείστον οι χαμηλόμισθοι) που ξεπερνούν το 40%.

Τώρα ξαφνικά, οι καναλάρχες-εργολάβοι , έγιναν υπερ-ευαίσθητοι για τους εργαζόμενους που θα βρεθούν στην ανεργία.

Η υποκρισία στο απόγειό της!

Δυστυχώς γι’ αυτούς τους έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι εργαζόμενοί τους… οι οποίοι απολύονται μαζικά με αποζημιώσεις πείνας τα τελευταία χρόνια με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης…

Οι «έχοντες», βέβαια, «μπάρμπα από την Κορώνη» παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους υπηρετώντας μετά μανίας το σύστημα εξουσίας που τους ανέδειξε σε αυτές τις θέσεις – κλειδιά.

Μόνο που τα ψέματα τελείωσαν. Είτε το θέλουν είτε όχι η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα και θα βρει τη χαμένη της αξιοπρέπεια και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. 

Tromaktiko



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ