22 Ιουν 2015

Μυτιλήνη: Κρουαζιερόπλοιο ματαίωσε την άφιξή του λόγω των επεισοδίων με τους μετανάστες

Το "Αmazara Jurney" με 1000 επισκέπτες την τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία και θα προσεγγίσει το λιμάνι της Λήμνου




Δραματική τροπή για τον τουρισμό στη Λέσβο δημιουργεί το μεταναστευτικό και ιδιαίτερα τα τελευταία επεισόδια στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Καθώς οι ακυρώσεις κρατήσεων πέφτουν "βροχή" σήμερα έγινε γνωστό ότι ματαιώθηκε επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου "Αmazara Jurney" με 1000 επισκέπτες το οποίο την τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία και θα προσεγγίσει το λιμάνι της Λήμνου.

"Απογοήτευση. Βουλιάζουμε. Κάναμε τόση προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια να ενισχύσουμε τον τουρισμό στο νησί και πάνω που είχαμε πετύχει να προγραμματίσουμε μέχρι και 30 προσεγγίσεις, τώρα πλέον ακυρώνουν τα πάντα " λέει στο "LR" τουριστικός πράκτορας. Οι εικόνες με τα τελευταία επεισόδια πριν από λίγες ημέρες, που έκαναν το γύρο του διαδικτύου με τους τραυματίες και τα ματωμένα πρόσωπα στο λιμάνι, έκαναν την εταιρεία... ν' αλλάξει ρότα. Ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε σήμερα ότι το κρουαζιερόπλοιο δεν θα επισκεφθεί τελικά τη Λέσβο.

Την ίδια ώρα οι φορείς της Λήμνου υποδέχονται με ικανοποιήση το κρουαζιερόπλοιο που δεν ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί το νησί και μάλιστα ο Εμπορικός Σύλλογος της Μύρινας αποφάσισε εκτάκτως να λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες.

Πηγή: lesvosreport.gr




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ