6 Ιουν 2015

Ξεγέλασαν εκατοντάδες κοπέλες να ποζάρουν ημίγυμνες με αναψυκτικό στα στήθη τους [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά το «Ice Bucket Challenge» και την περσινή τρέλα του μπουγελώματος για φιλανθρωπικό σκοπό, πριν από μερικές ημέρες παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο μια νέα πρόκληση: το «Hold a Coke with your Boobs» δηλαδή «Κράτησε μια κόκα κόλα με το στήθος σου»!


Χιλιάδες γυναίκες αλλά...
και ορισμένοι άντρες, τοποθέτησαν ανάμεσα στο στήθος τους κουτάκια του γνωστού αναψυκτικού, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Όπως αναφέρει ωστόσο η Mirror η πρόκληση ωστόσο ήταν μια απάτη!

Ο Danny Frost και η Gemma Jaxx, που εργάζονται στο χώρο της πορνογραφίας, ξεκίνησαν την πρόκληση για πλάκα, δίχως να το κάνουν για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Κάποιοι επιτήδειοι στην πορεία φαίνεται ότι εκμεταλεύτηκαν το trend και έτσι με μια ανάρτηση στο Facebook έγινε γνωστό από τον Frost και την Jaxx ότι δεν συγκεντρώνονται χρήματα...



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ