29 Νοε 2016

Κάτι ωραίο έγινε αυτές τις ημέρες στον Σκλαβενίτη Κερατσινίου

Μία ξεχωριστή προωθητική ενέργεια πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στον Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι από την SCA.


Τα χαρτομάντιλα ZEWA επιθυμώντας να διασφαλίσουν έναν πιο απαλό κόσμο για όλους υλοποιούν μια δράση προσφοράς για την «Κιβωτό του Κόσμου», αναλαμβάνοντας να εξασφαλίσουν ένα μέρος των λευκών ειδών για τον νέο ξενώνα της.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό, με πραγματικά φυτά από βαμβάκι, βρίσκεται η προωθητική ομάδα που επικοινωνεί την ενέργεια στους καταναλωτές. Οι καταναλωτές που συμμετέχουν με την αγορά προϊόντων σε αυτόν τον κοινό σκοπό παίρνουν συμβολικό βραχιολάκι ZEWA Cotton Touch.

Ταυτόχρονα καλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην ενέργεια αφήνοντας στο ειδικά διαμορφωμένο backdrop το δικό τους μήνυμα αγάπης με μαγνητάκι σε σχήμα βαμβακιού. Όσο περισσότεροι καταναλωτές αφήνουν το μήνυμα τους  τόσο το σκηνικό θα γεμίζει με μηνύματα αγάπης τα οποία θα παραδωθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου»!

Επιλέγοντας τα προϊόντα  ZEWA για σένα και εκείνους που αγαπάς, μας βοηθάς να δημιουργήσουμε μαζί τον κόσμο που ονειρευόμαστε!

Η δράση υλοποιείται την περίοδο 16-30/11 στον Σκλαβενίτη Κερατσίνι (λεωφόρος Δημοκρατίας). Η ιδέα, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έγιναν σε συνεργασία με την WEST ΑΕ.


SHARE THIS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ